Öncelikle hepinize merhaba değerli arkadaşlar. 8 GB 2666 RAM, 1650S, i3 10100F, BX 480 SSD. Yaklaşık 1 aydır çözümleyemediğim konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Buradanda eğer bir çözüm çıkmaz ise en son çare servise başvuracağım. Crucial BX500 480 GB SSD mevcut. Virüs kaynaklı olabilir diye 2 defa belirli aralıklarda format attım fakat sonuç nafile. Windows Search, SysMain tarzı hizmetlerde tüm gereksiz şeyler devre dışı. Kafasına göre bazen tek Chrome açıkken bile disk ansızın %100 oluyor ve kasmalar başlıyor. HD Tune Pro tarzı uygulamalarda SSD sorunsuz gözüküyor. Destek olmanızı rica edeceğim. İyi günler dilerim. Sizlerden yardım beklerken dahi disk % si bu durumda.
Bunu servise gönderip gelecek cevaba göre o zaman durum şekillendirmeliyim . 120 GB bi ssd alıp windowsu ona kurmak buradan gelen cevaba görede bir ssd alıp 480 lik devam etmek en mantıklısı olacak. James Donkey önerirmisiniz sadece windows kurulumu için.
Bunu servise gönderip gelecek cevaba göre o zaman durum şekillendirmeliyim . 120 GB bi ssd alıp windowsu ona kurmak buradan gelen cevaba görede bir ssd alıp 480 lik devam etmek en mantıklısı olacak. James Donkey önerirmisiniz sadece windows kurulumu için.
Ülke ekonomik şartları neticesinde bütçem 300 lira bandında şuanlık. Sadece Windows kuracağım. Zaten yıl sonu yeni PC düşünüyorum bu PC yi kardeşime vereceğim.
Ülke ekonomik şartları neticesinde bütçem 300 lira bandında şuanlık. Sadece Windows kuracağım. Zaten yıl sonu yeni PC düşünüyorum bu PC yi kardeşime vereceğim.
En ucuz Pny CS900 SSD7CS900-120-PB SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny CS900 SSD7CS900-120-PB SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, 297,34 TL'den başlayan fırsatları yakala!