Çözüldü i3 10100F sistemde PUBG envanter açınca FPS düşmesi oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

MusaSelim

Decapat
Daha fazla  
RAM
8.2 16 gb
Ekran kartı
rx 6500 xt
Anakart
asus prime h510 m-e
İşlemci
intel core i3 10100F
Oyunu ilk indirdiğimde böyle bir şey yoktu fakat son 1 haftadır sadece envanter açınca 3-4 saniye drop yiyor oyun.

Çözüm
RX 6500 XT, B450 anakart ve 2700X işlemcili bir sistemim var. Ekran kartını yeni aldım aynı sorunu yaşadım. Sorunun pci 3.0 yüzünden kaynaklandığını düşündüm bunun için işlemci ve anakartımı değiştirecektim ama videodaki yöntemle problemi çözdüm. PUBG oynanış ayarlarından karakter işlemesi özelliğini de kapattım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
RX 6500 XT, B450 anakart ve 2700X işlemcili bir sistemim var. Ekran kartını yeni aldım aynı sorunu yaşadım. Sorunun pci 3.0 yüzünden kaynaklandığını düşündüm bunun için işlemci ve anakartımı değiştirecektim ama videodaki yöntemle problemi çözdüm. PUBG oynanış ayarlarından karakter işlemesi özelliğini de kapattım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…