i3 10100F sistemde Valorant donuyor

MrArda198

Decapat
Daha fazla  
Valorant girerken normalde oyunum donmuyordu. Normal bir şekilde oynuyordum ama bu aralar oyunum birden donmaya, kendimi gitmediğim yerlerde bulmaya başladım. Ekran donuyor, sesler de bozuluyordu. 4-5 saniye sonra tekrar geliyordum ama bu sefer farklı bir yerdeyim. Nedne böyle oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bilgisayardan çok anlayan birisi değilim driver kurma falan nasıl oluyor.

Hocam ekran kartınızı vb. internete yazacaksınız driver yazacaksınız yeni yazacaksınız güvenilir sitelerden çıkanı indireceksiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kk artık sadece Valorant donmuyor bilgisayarım ve Google de donuyor teşekkürler.

Rica ederim (!)şaka maka dostum bir bilgisayarcıya götür dediklerimi yanlış yaptıysan donuyor olabilir veya driver indireceğim derken virüs sokmuşsundur PC'ye.

Rica ederim (!)şaka maka dostum bir bilgisayarcıya götür dediklerimi yanlış yaptıysan donuyor olabilir veya driver indireceğim derken virüs sokmuşsundur PC'ye.
driverlar alakası yok driverdan önce de donuyordu sen driver yükledinmi dedikden sonra driver indirdim yani driverla alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…