EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #11 GokhanYigitGya dedi: Bunu yapılmasını tavsiye etmiyorum ben.. Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmenize etmmenize gerek yok destekleyen açar desteklemeyen gereksinimleri kapatarakta gayet stabil kullanabilir. GokhanYigitGya dedi: Biraz TPM 2.0 ve Secure Boot'u açmakla uğraşsanız aslında birçoğunuzun bilgisayarı Windows 11'i destekliyor. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor bir çok kişide TPM yok.
GokhanYigitGya dedi: Bunu yapılmasını tavsiye etmiyorum ben.. Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmenize etmmenize gerek yok destekleyen açar desteklemeyen gereksinimleri kapatarakta gayet stabil kullanabilir. GokhanYigitGya dedi: Biraz TPM 2.0 ve Secure Boot'u açmakla uğraşsanız aslında birçoğunuzun bilgisayarı Windows 11'i destekliyor. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor bir çok kişide TPM yok.
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.179 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2022 #12 EMİR37 dedi: Tavsiye etmenize etmmenize gerek yok destekleyen açar desteklemeyen gereksinimleri kapatarakta gayet stabil kullanabilir. Desteklemiyor birçok kişide TPM yok. Genişletmek için tıkla... Windows 11 tarafından desteklenen işlemci kullanan kişilerde aslında dâhili olarak TPM 2.0 zaten var. Ama varsayılan olarak TPM devre dışı geliyor. BIOS'tan TPM ayarını aktif etmek gerekiyor o yüzden de.
EMİR37 dedi: Tavsiye etmenize etmmenize gerek yok destekleyen açar desteklemeyen gereksinimleri kapatarakta gayet stabil kullanabilir. Desteklemiyor birçok kişide TPM yok. Genişletmek için tıkla... Windows 11 tarafından desteklenen işlemci kullanan kişilerde aslında dâhili olarak TPM 2.0 zaten var. Ama varsayılan olarak TPM devre dışı geliyor. BIOS'tan TPM ayarını aktif etmek gerekiyor o yüzden de.