6 604997 Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 401 Çözümler 1 17 Aralık 2022 #21 Koishi Komeiji dedi: Ben tamtersi archinstall ile kuramıyorum Arch'ı. Saf kurmak daha kolay geliyor. Xelph Linux nasıl bir şey hocam ilk defa duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Boş verin hocam
Koishi Komeiji dedi: Ben tamtersi archinstall ile kuramıyorum Arch'ı. Saf kurmak daha kolay geliyor. Xelph Linux nasıl bir şey hocam ilk defa duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Boş verin hocam
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #22 604997 dedi: Boş verin hocam. Eki Görüntüle 1604927 Genişletmek için tıkla... Logosu çok tatlı
X x571 Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 145 17 Aralık 2022 #23 hackintosh kur . technopat kanalında çok sayıda videosu var .
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #24 x571 dedi: Hackintosh kur. Technopat kanalında çok sayıda videosu var. Genişletmek için tıkla... 1 hafta önce Hackintosh kullanıyordum zaten arkadaki portlar çalışmıyordu ve USB çoklayıcı almak zorunda kalmıştım. O USB çoklayıcıda'da çok iyi çalışmıyordu klavye fare vb. ayrıca Max High Sierra kurabilirim o da çok eski.
x571 dedi: Hackintosh kur. Technopat kanalında çok sayıda videosu var. Genişletmek için tıkla... 1 hafta önce Hackintosh kullanıyordum zaten arkadaki portlar çalışmıyordu ve USB çoklayıcı almak zorunda kalmıştım. O USB çoklayıcıda'da çok iyi çalışmıyordu klavye fare vb. ayrıca Max High Sierra kurabilirim o da çok eski.
6 604997 Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 401 Çözümler 1 17 Aralık 2022 #25 x571 dedi: Hackintosh kur. Technopat kanalında çok sayıda videosu var. Genişletmek için tıkla... Bazen EFI dosyaları uğraştırabiliyor 363652 dedi: Bende sanal bilgisayarda denerken boot etmemisti. Sadece bir kere saglikli kurabilmistim. Genişletmek için tıkla... Dwm kurmak bana zor geliyor Sudo pacman -Sy bspwm yazmaya alışmışım (yanlış mesaja alıntı)
x571 dedi: Hackintosh kur. Technopat kanalında çok sayıda videosu var. Genişletmek için tıkla... Bazen EFI dosyaları uğraştırabiliyor 363652 dedi: Bende sanal bilgisayarda denerken boot etmemisti. Sadece bir kere saglikli kurabilmistim. Genişletmek için tıkla... Dwm kurmak bana zor geliyor Sudo pacman -Sy bspwm yazmaya alışmışım (yanlış mesaja alıntı)
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #26 604997 dedi: Bazen EFI dosyaları uğraştırabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hiç sorma ya... Keşke Windows 7 kurabilsem 2. sistem olarak fakat kurulumda klavye fare çalışmıyor.
604997 dedi: Bazen EFI dosyaları uğraştırabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hiç sorma ya... Keşke Windows 7 kurabilsem 2. sistem olarak fakat kurulumda klavye fare çalışmıyor.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 17 Aralık 2022 #27 604997 dedi: Bazen EFI dosyaları uğraştırabiliyor Dwm kurmak bana zor geliyor Sudo pacman -Sy bspwm yazmaya alışmışım (yanlış mesaja alıntı) Genişletmek için tıkla... Repolarda DWM'de vardi galiba. Derlemesi ugrastirici olabiliyor, ozellikle Void'de.
604997 dedi: Bazen EFI dosyaları uğraştırabiliyor Dwm kurmak bana zor geliyor Sudo pacman -Sy bspwm yazmaya alışmışım (yanlış mesaja alıntı) Genişletmek için tıkla... Repolarda DWM'de vardi galiba. Derlemesi ugrastirici olabiliyor, ozellikle Void'de.
6 604997 Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 401 Çözümler 1 17 Aralık 2022 #28 Koishi Komeiji dedi: Hiç sorma ya... Keşke Windows 7 kurabilsem 2. sistem olarak fakat kurulumda klavye fare çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz sanala xelph kurup atabilirim tabii xelph dwm falan kullanıyordu en son
Koishi Komeiji dedi: Hiç sorma ya... Keşke Windows 7 kurabilsem 2. sistem olarak fakat kurulumda klavye fare çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz sanala xelph kurup atabilirim tabii xelph dwm falan kullanıyordu en son
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #29 604997 dedi: Hocam isterseniz sanala xelph kurup atabilirim tabii xelph dwm falan kullanıyordu en son. Genişletmek için tıkla... Eskiden artix Linux'ta dwm kullanıyordum fakat şu an Dwm'nin nasıl kullanıldığını tamamen unuttum. 604997 dedi: Hocam isterseniz sanala xelph kurup atabilirim tabii xelph dwm falan kullanıyordu en son. Genişletmek için tıkla... Atın bakalım merak ettim kendimde kuracağım sonra. (VirtualBox'a)
604997 dedi: Hocam isterseniz sanala xelph kurup atabilirim tabii xelph dwm falan kullanıyordu en son. Genişletmek için tıkla... Eskiden artix Linux'ta dwm kullanıyordum fakat şu an Dwm'nin nasıl kullanıldığını tamamen unuttum. 604997 dedi: Hocam isterseniz sanala xelph kurup atabilirim tabii xelph dwm falan kullanıyordu en son. Genişletmek için tıkla... Atın bakalım merak ettim kendimde kuracağım sonra. (VirtualBox'a)
6 604997 Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 401 Çözümler 1 17 Aralık 2022 #30 Koishi Komeiji dedi: Eskiden artix Linux'ta dwm kullanıyordum fakat şu an Dwm'nin nasıl kullanıldığını tamamen unuttum. Atın bakalım merak ettim kendimde kuracağım sonra. Genişletmek için tıkla... Tabii ISO dosyası iniyor şu an (ISO'yu sistemi temizlerken silmişim)
Koishi Komeiji dedi: Eskiden artix Linux'ta dwm kullanıyordum fakat şu an Dwm'nin nasıl kullanıldığını tamamen unuttum. Atın bakalım merak ettim kendimde kuracağım sonra. Genişletmek için tıkla... Tabii ISO dosyası iniyor şu an (ISO'yu sistemi temizlerken silmişim)