K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #31 Koishi Komeiji dedi: Windows 10 var zaten dualboot olarak değişik bir şeyler denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Linux kurabilirsiniz, Mint, Kali vb.
Koishi Komeiji dedi: Windows 10 var zaten dualboot olarak değişik bir şeyler denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Linux kurabilirsiniz, Mint, Kali vb.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 17 Aralık 2022 #32 SSD var ise. Windows 10 22H2 öneririm. Stabil sorunsuz kusursuz.
6 604997 Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 401 Çözümler 1 17 Aralık 2022 #33 K.Makise dedi: Linux kurabilirsiniz, Mint, Kali vb. Genişletmek için tıkla... Kali Zor ama Mint her ne kadar sevmesemde öneririm
K.Makise dedi: Linux kurabilirsiniz, Mint, Kali vb. Genişletmek için tıkla... Kali Zor ama Mint her ne kadar sevmesemde öneririm
RnbPro12 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #34 iBuntu öneririm.
6 604997 Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 401 Çözümler 1 17 Aralık 2022 #35 RnbPro12 dedi: İBuntu öneririm. Genişletmek için tıkla... Şu Ubuntu ama Mac olan mı? Koishi Komeiji dedi: Eskiden artix Linux'ta dwm kullanıyordum fakat şu an Dwm'nin nasıl kullanıldığını tamamen unuttum. Atın bakalım merak ettim kendimde kuracağım sonra. (VirtualBox'a) Genişletmek için tıkla... hocam bence denemeyin kururlum çok defa hata verdi Artix deneyebilirsiniz Son düzenleme: 17 Aralık 2022
RnbPro12 dedi: İBuntu öneririm. Genişletmek için tıkla... Şu Ubuntu ama Mac olan mı? Koishi Komeiji dedi: Eskiden artix Linux'ta dwm kullanıyordum fakat şu an Dwm'nin nasıl kullanıldığını tamamen unuttum. Atın bakalım merak ettim kendimde kuracağım sonra. (VirtualBox'a) Genişletmek için tıkla... hocam bence denemeyin kururlum çok defa hata verdi Artix deneyebilirsiniz
RnbPro12 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #36 604997 dedi: Şu Ubuntu ama Mac olan mı? hocam bence denemeyin kururlum çok defa hata verdi Artix deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Evet, bence en güzel görünümlü Ubuntu dağıtımı.
604997 dedi: Şu Ubuntu ama Mac olan mı? hocam bence denemeyin kururlum çok defa hata verdi Artix deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Evet, bence en güzel görünümlü Ubuntu dağıtımı.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #37 604997 dedi: Şu Ubuntu ama Mac olan mı? Hocam bence denemeyin kururlum çok defa hata verdi. Artix deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... PrimeOS denemek istiyorum. Bu arada SSD'yi taktım sisteme dualboot yapmak için hazırım.
604997 dedi: Şu Ubuntu ama Mac olan mı? Hocam bence denemeyin kururlum çok defa hata verdi. Artix deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... PrimeOS denemek istiyorum. Bu arada SSD'yi taktım sisteme dualboot yapmak için hazırım.
6 604997 Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 401 Çözümler 1 17 Aralık 2022 #38 Koishi Komeiji dedi: PrimeOS denemek istiyorum. Bu arada SSD'yi taktım sisteme dualboot yapmak için hazırım. Genişletmek için tıkla... PrimeOS deneyin bir de Live mode olarak Fedora workstation deneyin beğenirseniz kalırsınız Farklı masaüstü dağıtımı istiyorsan spinler
Koishi Komeiji dedi: PrimeOS denemek istiyorum. Bu arada SSD'yi taktım sisteme dualboot yapmak için hazırım. Genişletmek için tıkla... PrimeOS deneyin bir de Live mode olarak Fedora workstation deneyin beğenirseniz kalırsınız Farklı masaüstü dağıtımı istiyorsan spinler