i3 10100F sisteme kasa ve PSU seçimi nasıl olmalıdır?

capitao

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Parça parça sistem topluyorum. Şu an için elimde işlemci (i3 10100F), anakart (MSI b 460M-A Pro), SSD(SanDisk M.2 NVMe 500 GB), RAM( Patriot 8*2 3000 MHz) parçaları var. Ekran kartı biraz daha bekleyecek, 1660S, 1660 Ti veya yeni çıkacak RTX 3050 gibi düşünüyorum. Şimdi kasa ve PSU almak istiyorum. Çok fazla bir bütçe ayıramayacağım için forumda ve diğer sitelerde uzun süredir araştırıyorum.
XIGMATEK BEAST 4 x RGB FANLI X-POWER 650W 80PLUS USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu ya da ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ve ZALMAN ZM600-TXII 600W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu düşünüyorum. Sizce nasıl hangisini tercih etmeliyim? Veya 870 TL'yi geçmeyecek şekilde başka önerileriniz varsa onları da alabilirim.

Not: Diğer parçalar sizce nasıl? Onlar için de başka öneriniz varsa onları da dinlemek isterim. Teşekkür ederim şimdiden.
yok mudur yardımcı olabilecek olan?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…