i3 10100F sisteme yükseltme önerisi

caglarcar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Herkese merhaba, arkadaşlar, nasılsınız?
1,5 yıldır kullandığım bilgisayarımı donanım olarak yükselteyim diyorum. Sebebi ise RDR2, Cyberpunk vb. oyunları oynamak istemem sistemin şu şekilde;

• i3 10100F.
  • 8x2 16 GB.
  • MSI B460M.
  • 1TB Seagate.
  • 250 GB Barracuda.
  • XPG 650.
  • ASUS 144Hz.
  • Palit GTX 1050 Ti (tek fanlı)

Aslında sistemimden memnunum. Hardcore oyuncu da değilim. Çoğu oyunu açıyor, CS, LoL gibi oyunlar da performans çok iyi bence. Dediğim gibi üst sınıf RDR2, Cyberpunk gibi oyunlarımin 60 FPS de oynayabilmem için ne yapmalıyım? Ekran kartı çok tatlı olduğu için satmaya kıyamıyorum ama onu satıp yerine ne alabilirim? Tüm parçalar kutulu glve garantili olmasi lazım. Şimdiden tavsiye verenlere teşekkür ederim.

Bütçe: 3 bin TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz oyunlar için ekran kartı yükseltmesi daha mantıklı olur. Rekabetçi oyunlar için değerlerden memnunsunuz zaten.

Sıfır olarak 6500XT alınabilir, fakat PCIe 3.0 arayüzünde tam performans alamayacaksınız.
En mantıklısı elinizde ki kartı da satıp, RX 6600 almak. O işlemci için sınırda bir kart zaten.

Rx6600 kartının nvidia tarafında muadili nedir hocam ? Nvidia harici ekran kartı kullanmadım hiç, sorun çıkarır mı ?

RX6600 kartının NVIDIA tarafında muadili nedir hocam? NVIDIA harici ekran kartı kullanmadım hiç, sorun çıkarır mı?
NVIDIA tarafında muadili 3060... 3060'ın fiyatlarını söz etmeye gerek yok zaten. RX 6600 çok uygun kalıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
AMD RX 6000 serisiyle yazılım sorunlarını çok daha iyi bir hale getirdi. Herhangi bir sorun yaşatmaz 6600.

Bu fiyata çok iyi gerçekten. Bana bu sistemi yine forumdan bir arkadaş toplamıştı. Rtx 2060 dan sonrası ekran kartlari i310100f için fazla demişti. Herhangi bir uyumsuzluk olmayacaksa dediğiniz karttan alacağım. Biraz video izleyeyim. Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…