Remzican Femtopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #11 Ayarlarımı düşüğe çektim ve 60 fps e sabitledim. İşlemcim %60 ekran kartım %74 civarı kullanıyor. Fakat Oyun Çatışma esnasında ya da koşarken takılıyor. Ramdan kaynaklı mıdır?. Numanaydn dedi: Oynayabilirsin. Orta ayarlarda 80-90 FPS yüksek ayarlarda 60-70 FPS. Genişletmek için tıkla... Slippin Jimmy0 dedi: Yaklaşık 10 FPS kadar düşürün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Ayarlarımı düşüğe çektim ve 60 fps e sabitledim. İşlemcim %60 ekran kartım %74 civarı kullanıyor. Fakat Oyun Çatışma esnasında ya da koşarken takılıyor. Ramdan kaynaklı mıdır?. Numanaydn dedi: Oynayabilirsin. Orta ayarlarda 80-90 FPS yüksek ayarlarda 60-70 FPS. Genişletmek için tıkla... Slippin Jimmy0 dedi: Yaklaşık 10 FPS kadar düşürün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
otantikçocuk32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #12 Slippin Jimmy0 dedi: Yaklaşık 10 FPS kadar düşürün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hep drop girir hocam 2 saniyede bir keyif almaz.
Slippin Jimmy0 dedi: Yaklaşık 10 FPS kadar düşürün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hep drop girir hocam 2 saniyede bir keyif almaz.