Dr Drake Ramoray Decipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #1 Merhabalar. Linux'a ilgim var ve bilgisayarıma Linux kurmak istiyorum. Driver konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım? Ve driverları nereden indirebilirim? Sistem özelliklerim: i3 10100F işlemci. 8 GB 2666 MHz RAM. H410MH anakart Radeon HD 6570 ekran kartı.
Merhabalar. Linux'a ilgim var ve bilgisayarıma Linux kurmak istiyorum. Driver konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım? Ve driverları nereden indirebilirim? Sistem özelliklerim: i3 10100F işlemci. 8 GB 2666 MHz RAM. H410MH anakart Radeon HD 6570 ekran kartı.
Ermiş Decapat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #2 Ubuntu ya da Linux Mint kurarsanız çok büyük ihtimalle sorun yaşamazsınız.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #3 Dr Drake Ramoray dedi: Merhabalar. Linux'a ilgim var ve bilgisayarıma Linux kurmak istiyorum. Driver konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım? Ve driverları nereden indirebilirim? Sistem özelliklerim: i3 10100F işlemci. 8 GB 2666 MHz RAM. H410MH anakart. Radeon HD 6570 ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Evet var.
Dr Drake Ramoray dedi: Merhabalar. Linux'a ilgim var ve bilgisayarıma Linux kurmak istiyorum. Driver konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım? Ve driverları nereden indirebilirim? Sistem özelliklerim: i3 10100F işlemci. 8 GB 2666 MHz RAM. H410MH anakart. Radeon HD 6570 ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Evet var.
Dr Drake Ramoray Decipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #4 Koishi Komeiji dedi: Evet var. Genişletmek için tıkla... Anakart sitesinde sadece Windows linkleri var. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 2,9 KB · Görüntüleme: 29
Koishi Komeiji dedi: Evet var. Genişletmek için tıkla... Anakart sitesinde sadece Windows linkleri var.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #5 Dr Drake Ramoray dedi: Anakart sitesinde sadece Windows linkleri var. Genişletmek için tıkla... Sürücü kurmana gerek yok ki yüklü geliyor.
Dr Drake Ramoray dedi: Anakart sitesinde sadece Windows linkleri var. Genişletmek için tıkla... Sürücü kurmana gerek yok ki yüklü geliyor.
Dr Drake Ramoray Decipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #6 Koishi Komeiji dedi: Sürücü kurmana gerek yok ki yüklü geliyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüleri değil mi yüklü geliyor. AMD Catalyst.
Koishi Komeiji dedi: Sürücü kurmana gerek yok ki yüklü geliyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüleri değil mi yüklü geliyor. AMD Catalyst.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #7 Dr Drake Ramoray dedi: Ekran kartı sürücüleri değil mi yüklü geliyor. AMD Catalyst. Genişletmek için tıkla... İnternetten indirebilirsin. Başka sürücüye ihtiyacın olduğunu sanmıyorum.
Dr Drake Ramoray dedi: Ekran kartı sürücüleri değil mi yüklü geliyor. AMD Catalyst. Genişletmek için tıkla... İnternetten indirebilirsin. Başka sürücüye ihtiyacın olduğunu sanmıyorum.
Dr Drake Ramoray Decipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #8 Koishi Komeiji dedi: İnternetten indirebilirsin. Başka sürücüye ihtiyacın olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Koishi Komeiji dedi: İnternetten indirebilirsin. Başka sürücüye ihtiyacın olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 23 Aralık 2021 #9 Ekran kartının advanced sürücüsü hariç sürücüler linux çekirdeğinde dahili olarak var. Advanced versiyonunun linki: https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-6000-series/amd-radeon-hd-6570 Eğer ki 3D modelling, animation, game engine vb. Kullanmayacaksan Advanced versiyonunu yüklemene gerek yok. Dahili gelen sürücü yeterli. Dr Drake Ramoray dedi: Anakart sitesinde sadece Windows linkleri var. Genişletmek için tıkla... Çünkü anakarttaki donanımların sürücüleri anakartın sayfasından değil donanımların kendi sayfalarından indirilir. Son düzenleme: 23 Aralık 2021
Ekran kartının advanced sürücüsü hariç sürücüler linux çekirdeğinde dahili olarak var. Advanced versiyonunun linki: https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-6000-series/amd-radeon-hd-6570 Eğer ki 3D modelling, animation, game engine vb. Kullanmayacaksan Advanced versiyonunu yüklemene gerek yok. Dahili gelen sürücü yeterli. Dr Drake Ramoray dedi: Anakart sitesinde sadece Windows linkleri var. Genişletmek için tıkla... Çünkü anakarttaki donanımların sürücüleri anakartın sayfasından değil donanımların kendi sayfalarından indirilir.