i3-10100F temelli sistem için yeni CPU, anakart ve GPU önerisi

Berkssky

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, son zamanlarda bilgisayarım oldukça yavaşlamış durumda. Hem fiziki hem de yazılım temizliğine oldukça dikkat ediyorum ancak sanırım artık yavaş yavaş parçalarını güncellemem gerekiyor. Bu konuda sizlerden tavsiye almak istiyorum. Bileşenlerim aşağıdaki şekilde, sizce hangilerini güncellemeliyim, güncelleyeceğim bileşenler yerine diğerleri ile uyumlu parça önerebilir misiniz?

İşlemci: i3-10100F
Anakart: Gigabyte H410M S2H.
Ekran Kartı: Turbox GTX1660.

Şimdiden teşekkürler.

Dostum bütçen ne? Bilgisayarın tahmini hangi seviyeye gelsin istersin? Elindekileri satabilir misin satarsan sıfır mı yeni parça alacaksın ikinci el mi? Ona göre öneride bulunalım.

Herkese merhaba, son zamanlarda bilgisayarım oldukça yavaşlamış durumda. Hem fiziki hem de yazılım temizliğine oldukça dikkat ediyorum ancak sanırım artık yavaş yavaş parçalarını güncellemem gerekiyor. Bu konuda sizlerden tavsiye almak istiyorum. Bileşenlerim aşağıdaki şekilde, sizce hangilerini güncellemeliyim, güncelleyeceğim bileşenler yerine diğerleri ile uyumlu parça önerebilir misiniz?

İşlemci: i3-10100F
Anakart: Gigabyte H410M S2H.
Ekran Kartı: Turbox GTX1660.

Şimdiden teşekkürler.
Bütçe?

Bütçe olarak parça başına 9-10k civarı düşünüyorum ancak hepsini aynı anda alamam, yaklaşık 4-5 aya yaymayı planlıyorum. Parçaları sıfır almak istiyorum ve elden çıkarabilirsem kendi parçalarımı satacağım.

Bütçe olarak parça başına 9-10k civarı düşünüyorum ancak hepsini aynı anda alamam, yaklaşık 4-5 aya yaymayı planlıyorum.
Sıfır mı alacaksın parçaları ikinci el mi?

Bütçe başına 10K dan 30K ile bu sistemi topladım. Ekran kartıyla anakarta aynı parayı vermek pek mantıklı olmayabilir. Elindekileri (Anakart işlemci ram ekran kartı) ikinci elden satıp ram olarakta
Bunu almanı öneririm.

Elindeki sistemi tutup, bütün parçaları yavaş yavaş topladıktan sonra bu şekil bir şey yapabilirsin.
Bütçe başına 10K dan 30K ile bu sistemi topladım. Ekran kartıyla anakarta aynı parayı vermek pek mantıklı olmayabilir. Elindekileri (Anakart işlemci ram ekran kartı) ikinci elden satıp ram olarakta
Bunu almanı öneririm.

Ya da doğrudan bir hazır sistem alıp elindeki sistemi de yeni sistem geldikten sonra komple satabilirsin.

Bunu almanı öneririm.
Çok teşekkür ederim, İşlemci olarak bunlarla uyumlu bir önerin var mı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı