Bütçe?Herkese merhaba, son zamanlarda bilgisayarım oldukça yavaşlamış durumda. Hem fiziki hem de yazılım temizliğine oldukça dikkat ediyorum ancak sanırım artık yavaş yavaş parçalarını güncellemem gerekiyor. Bu konuda sizlerden tavsiye almak istiyorum. Bileşenlerim aşağıdaki şekilde, sizce hangilerini güncellemeliyim, güncelleyeceğim bileşenler yerine diğerleri ile uyumlu parça önerebilir misiniz?
İşlemci: i3-10100F
Anakart: Gigabyte H410M S2H.
Ekran Kartı: Turbox GTX1660.
Şimdiden teşekkürler.
Sıfır mı alacaksın parçaları ikinci el mi?Bütçe olarak parça başına 9-10k civarı düşünüyorum ancak hepsini aynı anda alamam, yaklaşık 4-5 aya yaymayı planlıyorum.
Sıfır almayı düşünüyorum, daha sağlıklı olur.Sıfır mı alacaksın parçaları ikinci el mi?
MSI PRO B650M-B AMD B650 Soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI PRO B650M-B AMD B650 Soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Bütçe başına 10K dan 30K ile bu sistemi topladım. Ekran kartıyla anakarta aynı parayı vermek pek mantıklı olmayabilir. Elindekileri (Anakart işlemci ram ekran kartı) ikinci elden satıp ram olaraktaGALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47NOM7MD8DDF) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisinden ve NVIDIA DLSS 3 teknolojisinden güç alan, RTX serisinin 3. Jenerasyonuwww.gaming.gen.tr
Bunu almanı öneririm.Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 INTEL XMP 3.0 DDR5 Ram (CMH32GX5M2E6000C36)
VENGEANCE RGB DDR 5 DRAM INTEL IÇIN DDR 5 DRAM DDR5 ile sisteminizin sınırlarını daha önce hiç olmadığı kadar zorlayın, daha hızlı frekansların, daha yüksek kapasitelerin ve daha iyi performansın…www.gaming.gen.tr
Çok teşekkür ederim, İşlemci olarak bunlarla uyumlu bir önerin var mı acaba?MSI PRO B650M-B AMD B650 Soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI PRO B650M-B AMD B650 Soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Bütçe başına 10K dan 30K ile bu sistemi topladım. Ekran kartıyla anakarta aynı parayı vermek pek mantıklı olmayabilir. Elindekileri (Anakart işlemci ram ekran kartı) ikinci elden satıp ram olaraktaGALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47NOM7MD8DDF) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisinden ve NVIDIA DLSS 3 teknolojisinden güç alan, RTX serisinin 3. Jenerasyonuwww.gaming.gen.tr
Bunu almanı öneririm.Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 INTEL XMP 3.0 DDR5 Ram (CMH32GX5M2E6000C36)
VENGEANCE RGB DDR 5 DRAM INTEL IÇIN DDR 5 DRAM DDR5 ile sisteminizin sınırlarını daha önce hiç olmadığı kadar zorlayın, daha hızlı frekansların, daha yüksek kapasitelerin ve daha iyi performansın…www.gaming.gen.tr