Çözüldü i3 10100F Valorant anlık FPS düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beccaria38

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba son 2 haftadır böyle bir durum yaşıyorum. Gelen güncellemelerden dolayı mı değil mi bilmiyorum? Sizler bu durumu yaşıyor musunuz? Bir anda FPS 85-90'lara iniyor. 5-10 saniye sonra düzeliyor. MSI Afterburner ile kontrol ettiğimde her şey normal gözüküyor. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Not: Drop yediğimde MSI Afterburner açık değildi.

Ekran kartı: DDR5 GT 1030 2 GB.
RAM: 8x2 3000MHz Corsair.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yeni kablosuz mouse aldım. Oyun içindeyken kablosuz mouse kullanımının işlemci kullanımını arttırdığını bilmiyordum. Oyun oynarken aynı zamanda arka planda Voicemeeter ve tarayıcı açık olduğundan kaynaklıymış. FPS drop çok fazla yaşamıyordum zaten ama sebebini öğrenmiş oldum.
FPS sınırı açabilir misiniz? Belki düzelir. Mesela aldığınız FPS ile 90FPS arasında aritmetik ortalamadan sınır açın bence.

Yeni kablosuz mouse aldım. Oyun içindeyken kablosuz mouse kullanımının işlemci kullanımını arttırdığını bilmiyordum. Oyun oynarken aynı zamanda arka planda Voicemeeter ve tarayıcı açık olduğundan kaynaklıymış. FPS drop çok fazla yaşamıyordum zaten ama sebebini öğrenmiş oldum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…