i3 10100F Valorant'ta 67 derece oluyor

BirKimse

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, i3 10100F işlemciye sahibim. Valorant ölüm kalım maçı oynadığım esnada işlemci kullanımı 40-50 arası giderken işlemcim 65-67 derece. Stok fan ile kullanıyorum. 2.5 yıldır macun değişmedim. Sıcaklıklar nasıl, macun değişmek gerekli mi?

Macun değişmeni öneririm fakat değiştirmemene rağmen sıcaklıklar gayet normal.

Sıcaklıklar normal gözüküyor. Sıkıntı çıkarmıyorsa değiştirmene gerek yok bence.

çok normal bir değer ama ortalama 50 derece olmalı

Macun değişmeni öneririm fakat değiştirmemene rağmen sıcaklıklar gayet normal.

Evet hocam bana da fazla geldi. Özellikle 10100F gibi bir işlemci için

Sıcaklıklar normal gözüküyor. Sıkıntı çıkarmıyorsa değiştirmene gerek yok bence.

Sistemi 2.5 yıl önce internetten almıştım. Stok macun ile kullanıyorum. Eskimiştir diye düşünüyorum.

Bakım olmadan 2.5 yıl geçmiş i3 işlemci Valorant değil başka bir şey girsen işlemciyi son kullanışın falan olur herhalde. D yenile agam vakit geçmeden

Bakım olmadan 2.5 yıl geçmiş i3 işlemci Valorant değil başka bir şey girsen işlemciyi son kullanışın falan olur herhalde. D yenile agam vakit geçmeden

Başka bir forum açtığımda da sıcaklıklar iyi vs. diyorlardı.
Oyuna İlk girdiğimde sıcaklıklar 50 ile 55 derece arasıydı 7 dakika falan geçtikten sonra 64 67 arası oldu.

Ama bakım yapıyorum yani fön makinesini alıp sistemin tozunu bir güzel alıyorum kasamı siliyorum ama hiç öyle termal macun falan ağır işlere girmedim

Sistemi 2.5 yıl önce internetten almıştım. Stok macun ile kullanıyorum. Eskimiştir diye düşünüyorum.
Çalışıyorsa ki gayet güzel çalışıyor gibi gözüküyor bence dokunmaya gerek yok 75-80 aralığına dayandığında değiştirilebilir.

Sıcaklık normal hocam temizliğe dikkat de ediyorsunuz anladıgım kadarıyla 75 80 üstüne cıkmaya başladı mı macunu değiştirin şimdi de değiştirseniz sorun olmaz kaliteli aldığınız sürece macunu problem de cıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…