Merhaba, i3 10100F işlemciye sahibim. Valorant ölüm kalım maçı oynadığım esnada işlemci kullanımı 40-50 arası giderken işlemcim 65-67 derece. Stok fan ile kullanıyorum. 2.5 yıldır macun değişmedim. Sıcaklıklar nasıl, macun değişmek gerekli mi?
Merhaba, i3 10100F işlemciye sahibim. Valorant ölüm kalım maçı oynadığım esnada işlemci kullanımı 40-50 arası giderken işlemcim 65-67 derece. Stok fan ile kullanıyorum. 2.5 yıldır macun değişmedim. Sıcaklıklar nasıl, macun değişmek gerekli mi?
Başka bir forum açtığımda da sıcaklıklar iyi vs. diyorlardı.
Oyuna İlk girdiğimde sıcaklıklar 50 ile 55 derece arasıydı 7 dakika falan geçtikten sonra 64 67 arası oldu.
Sıcaklık normal hocam temizliğe dikkat de ediyorsunuz anladıgım kadarıyla 75 80 üstüne cıkmaya başladı mı macunu değiştirin şimdi de değiştirseniz sorun olmaz kaliteli aldığınız sürece macunu problem de cıkmaz.