i3 10100F Vatan hazır sistemi alınır mı?

opakss

Hectopat
Arkadaşlar, şimdi hep GameGaraj sinerji bilindik ama benim güvenmediğim sitelerden sistem toplarım. Bir nebze de olsa mutlu olurdum. Şimdi Technopat gibi. En çok güvendiğim bir kanal Vatan Computer'da sistem toplarsa almayan ayıp olur. Ayrıca fiyatı da çok iyi oyun testlerine baktım incelemelerini araştırdım. Test videosunu izledim. Çok beğendim sistemi linki bırakıyorum sizde bakın ocak 15'te alıyorum stokta var şu an.

Kasa kötü. SSD sorunluydu ancak düzeltildi mi bilmiyorum. Anakart biraz fazla giriş seviyesi. M.2 yuvası bile yok. RAM LPX serisi ise sorunlu bir RAM. Alınmaz kısacası.

Aynı özellikler 500 TL ucuz. 500 TL farka da 8 GB RAM + 480 GB SSD koyabilirsin.

Aslında doğru diyorsunuz video yorumlarına fazla bakmamıştım. O paraya daha iyi sistem kurulurmuş. Anakart eski gerçekten. Bu arada önerdiğiniz sistemi kendimce kişileştirme yaptım bir bakar mısınız?

Samsung 860 Evo 250 GB
RAM olarak 16 GB Geçebilirim ne önerebilirsiniz?

Gayet güzel seçimler yapmışsın.

Vatan tam bir patates şirket hiç almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…