Arkadaşlar, şimdi hep GameGaraj sinerji bilindik ama benim güvenmediğim sitelerden sistem toplarım. Bir nebze de olsa mutlu olurdum. Şimdi Technopat gibi. En çok güvendiğim bir kanal Vatan Computer'da sistem toplarsa almayan ayıp olur. Ayrıca fiyatı da çok iyi oyun testlerine baktım incelemelerini araştırdım. Test videosunu izledim. Çok beğendim sistemi linki bırakıyorum sizde bakın ocak 15'te alıyorum stokta var şu an.
INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kasa kötü. SSD sorunluydu ancak düzeltildi mi bilmiyorum. Anakart biraz fazla giriş seviyesi. M.2 yuvası bile yok. RAM LPX serisi ise sorunlu bir RAM. Alınmaz kısacası.
Aslında doğru diyorsunuz video yorumlarına fazla bakmamıştım. O paraya daha iyi sistem kurulurmuş. Anakart eski gerçekten. Bu arada önerdiğiniz sistemi kendimce kişileştirme yaptım bir bakar mısınız?
Samsung 860 Evo 250 GB
RAM olarak 16 GB Geçebilirim ne önerebilirsiniz?
Aslında doğru diyorsunuz video yorumlarına fazla bakmamıştım. O paraya daha iyi sistem kurulurmuş. Anakart eski gerçekten. Bu arada önerdiğiniz sistemi kendimce kişileştirme yaptım bir bakar mısınız?
Samsung 860 Evo 250 GB
RAM olarak 16 GB Geçebilirim ne önerebilirsiniz?