En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Her gün fiyatı artıyor. daha fazla artmadan alayım diyorum. Daha iyi bir önerisi olan var mı?
CS:GO kasmasın ileride ekran kartı ve RAM ile yükselteyim yeterli.
CS:GO'da düşük ayarlarda 1080P'de 140-200 arası FPS alırsın ben memnum işlemci ve ekran kartından. tüm oyunları açar.
Yalnız tek tek toplamanızı tavsiye ederim, 350 watt psu koymuşlar ileride sıkıntı yaratır.
Sonradan PSU, SSD gibi donanımları değiştirmeniz gerekecek. Üstüne ekran kartı ve bellek takviyesi eklenince fiyat kabarıyor. Onun yerine üstüne ekleyip adam akıllı bir sistem alabilirsiniz.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Her gün fiyatı artıyor. daha fazla artmadan alayım diyorum. Daha iyi bir önerisi olan var mı?
CS:GO kasmasın ileride ekran kartı ve RAM ile yükselteyim yeterli.
Ekran kartı ve RAM yeterli işlemci iyi alınabilir iyisi şöyle olur kendin düzebilirsin ama biraz zaman alır ve zahmetli bu işlerden anlarım diyosan düz anlamam diyosan csgo için yeterli bi sistem sitenin güvenirlik derecesini ve satıcıyı kontrol et öyle al derim.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...