i3 10100F ve GT 1030 toplamak mantıklı mı?

Makaleler
1
Yer
Adana
MSI B560M Pro E.
Intel i3 10100F.
Apacer Panther 2x8GB DDR4 3200MHz.
Corsair 650W 80+ Bronze.
MSI MAG Forge 100R.

2 hafta önce de ASUS GT 1030 DDR5 almıştım.

Elimde Crucial 240 GB SSD var.

Nasıl sistem F/P olarak? İade etmeye gerek var mı? Kimisi kargoda henüz.

Toplam hepsi 5.471 TL tuttu. En ucuz sitelerden almaya çalıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kasa, PSU ve rami (8gb) düşürerek ekran kartını yükseltebilirsiniz. Almak istediğiniz kasa ve psu yerine daha f/p ürünler var. Ekran kartını 1050 ti yapın ve sonradan üstüne 8gb ram ekleyin. Birazcık karmaşık olabilir kafanız karışırsa yazınız
aynı şekilde anakartda gereksiz çok yüksek

Hocam bu kasayı medimarkdan en ucuz 650 TL aldım RAM'ler 730 TL tuttu 2x8 PSU 700 TL'den aldım bu fiyatlara nette yok şu an bu parçalar ekran kartını almıştım zaten 2 3 hafta oldu onu iade edemem artık ekran kartını ileri zamanda yükseltmeyi planlıyorum anakarta gelecek olursak bu fiyatlar aralığında en iyi bu anakart gibi daha ucuza ne var ki merak ettim.

İyi yapmışsınız hocam anakart ileriye dönük olmuş kasa ve rami de iyi fiyata bulmuşsunuz ama bence ekran kartını en yakın zamanda değiştirin derim

h410m tercih edilebilirdi bana kalırsa çünkü bu anakartın yanına 10400f yakışırdı

Gayet F/P bir sistem olmuş hayırlı olsun özellikle rekabetçi oyunlarda fazlasıyla yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…