mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #21 Daha iyisi varken neden iade edip daha iyisini almıyorsunuz?
E Emrewps Kilopat Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 39 6 Nisan 2021 #22 Emirhan Bulut dedi: Pahalı olmuş. Genişletmek için tıkla... İptal etme şansım var şu an öneride bulunabilir misiniz? Aynı fiyat bandında. mantion dedi: Daha iyisi varken neden iade edip daha iyisini almıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Öne çıkar İşlemciyi 860TL civarında aldım. Sizce yeterli olmaz mı sistem için i5'in fiyatını pek araştırmadım ama dediğim gibi iptal edip değiştirebilirim fiyat farkına değer diyorsanız tabii?
Emirhan Bulut dedi: Pahalı olmuş. Genişletmek için tıkla... İptal etme şansım var şu an öneride bulunabilir misiniz? Aynı fiyat bandında. mantion dedi: Daha iyisi varken neden iade edip daha iyisini almıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Öne çıkar İşlemciyi 860TL civarında aldım. Sizce yeterli olmaz mı sistem için i5'in fiyatını pek araştırmadım ama dediğim gibi iptal edip değiştirebilirim fiyat farkına değer diyorsanız tabii?