yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #21 turw dedi: Yaza fiyatlar düşecek diyorlar ama bir bilgim yok APU alıp beklemek daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... Düşmez daha çok artar (bence)
turw dedi: Yaza fiyatlar düşecek diyorlar ama bir bilgim yok APU alıp beklemek daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... Düşmez daha çok artar (bence)
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 4 Mayıs 2021 #22 turw dedi: Yaza fiyatlar düşecek diyorlar ama bir bilgim yok APU alıp beklemek daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... Umarım fiyatlar düşer. Eğer fiyatlar düşmez ise APU alıp bekleyeceğim artık.
turw dedi: Yaza fiyatlar düşecek diyorlar ama bir bilgim yok APU alıp beklemek daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... Umarım fiyatlar düşer. Eğer fiyatlar düşmez ise APU alıp bekleyeceğim artık.
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #23 İlk baharda rahatlanır dendi ama rahatlamaz çip sıkıntısı var dolar mining üretim derken bir de vergi hiç sanmam düşeceğini.
İlk baharda rahatlanır dendi ama rahatlamaz çip sıkıntısı var dolar mining üretim derken bir de vergi hiç sanmam düşeceğini.
turw Picopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 125 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #24 Semih Kirca dedi: Hazır bu konu açıkken R5 1600 mü bu sistemde daha fazla Performans verir i3 10100F mi? Genişletmek için tıkla... i3 10100F.
Semih Kirca dedi: Hazır bu konu açıkken R5 1600 mü bu sistemde daha fazla Performans verir i3 10100F mi? Genişletmek için tıkla... i3 10100F.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 4 Mayıs 2021 #25 yusuf soylu dedi: Düşmez daha çok artar (bence) Genişletmek için tıkla... Ethereum uçuyor ekran kartı fiyatları tekrar yükselecek. Artı kur ile diğer bileşenlerde de yükselme bekliyorum. Şu an alan karlı satan zararlı.
yusuf soylu dedi: Düşmez daha çok artar (bence) Genişletmek için tıkla... Ethereum uçuyor ekran kartı fiyatları tekrar yükselecek. Artı kur ile diğer bileşenlerde de yükselme bekliyorum. Şu an alan karlı satan zararlı.