R raxed Centipat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 294 9 Aralık 2023 #1 100GB'lık oyunu indirmeden önce sormak istiyorum. i3 10100F GTX1650 Super 16 GB RAM ile sizce oynanılır mı? Son düzenleme: 9 Aralık 2023
100GB'lık oyunu indirmeden önce sormak istiyorum. i3 10100F GTX1650 Super 16 GB RAM ile sizce oynanılır mı?
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 9 Aralık 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sisteminin bundan düşük olduğunu düşünürsek indirmeye degmeyecegini düşünüyorum. Özellikle 8GB ram üzer, ben olsam girmezdim böyle bir işe.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sisteminin bundan düşük olduğunu düşünürsek indirmeye degmeyecegini düşünüyorum. Özellikle 8GB ram üzer, ben olsam girmezdim böyle bir işe.
Swin.1 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rx 6600 Dual DDR 6-Amd Ryzen 5600X-GSkill RipjawsV 8x2 GB 3200 MHz-Asus PRİME B550M/K DDR+ S+V+GL AM4-Cougar 600W+80 Psu-Dark Flash DK150 White Mid Tower Till-TwinMOS1TB M.2 PCIe SSD. Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv Mekanikerliği 9 Aralık 2023 #3 Oynarsın 50-60 FPS.
R raxed Centipat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 294 9 Aralık 2023 #4 Keremmss dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sisteminin bundan düşük olduğunu düşünürsek indirmeye degmeyecegini düşünüyorum. Özellikle 8GB ram üzer, ben olsam girmezdim böyle bir işe. Genişletmek için tıkla... Hocam pardon 16 GB yazacaktım. RAM'i yeni aldım o yüzden alışkanlık olmuş 8 yazdım
Keremmss dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sisteminin bundan düşük olduğunu düşünürsek indirmeye degmeyecegini düşünüyorum. Özellikle 8GB ram üzer, ben olsam girmezdim böyle bir işe. Genişletmek için tıkla... Hocam pardon 16 GB yazacaktım. RAM'i yeni aldım o yüzden alışkanlık olmuş 8 yazdım
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Aralık 2023 #5 Çok zor. Oynatsa bilene kadar zevk verir tartışılır.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 9 Aralık 2023 #6 Oynatır oynatmasına ama çok zor şekilde olur. Değmez. Optimize sorunları da çabası. Phanzox dedi: Çok zor. Oynatsa bilene kadar zevk verir tartışılır. Genişletmek için tıkla... Sizi tekrardan görmek güzel.
Oynatır oynatmasına ama çok zor şekilde olur. Değmez. Optimize sorunları da çabası. Phanzox dedi: Çok zor. Oynatsa bilene kadar zevk verir tartışılır. Genişletmek için tıkla... Sizi tekrardan görmek güzel.
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Aralık 2023 #7 550519 dedi: Sizi tekrardna görmek güzel. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Biraz bunalımdaydım spor okul vs derken hiç giremedim ancak artık düzeldim ve aktif olarak buraya devam etmeyi düşünüyorum.
550519 dedi: Sizi tekrardna görmek güzel. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Biraz bunalımdaydım spor okul vs derken hiç giremedim ancak artık düzeldim ve aktif olarak buraya devam etmeyi düşünüyorum.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 9 Aralık 2023 #8 raxed dedi: Hocam pardon 16 GB yazacaktım. RAM'i yeni aldım o yüzden alışkanlık olmuş 8 yazdım Genişletmek için tıkla... Yine tavsiye etmiyorum hocam, oyun da sıkıntılı ve sisteminiz zorlanacak. Önermiyorum.
raxed dedi: Hocam pardon 16 GB yazacaktım. RAM'i yeni aldım o yüzden alışkanlık olmuş 8 yazdım Genişletmek için tıkla... Yine tavsiye etmiyorum hocam, oyun da sıkıntılı ve sisteminiz zorlanacak. Önermiyorum.