Merhabalar hocalarım. Standart temel bir PC alacağım ama hangisi en iyi karar veremedim. İşlemci ve ekran kartı olarak yazacağım 8 model var en iyi olduğunu düşündüğünüzü belirtir misiniz? Bütçem hepsine yetiyor. Hazır sistem bunlar. Parçaları sonra değiştireceğim.
Merhabalar hocalarım. Standart temel bir PC alacağım ama hangisi en iyi karar veremedim. İşlemci ve ekran kartı olarak yazacağım 8 model var en iyi olduğunu düşündüğünüzü belirtir misiniz? Bütçem hepsine yetiyor. Hazır sistem bunlar. Parçaları sonra değiştireceğim.
2. ya da sonuncu sistem. İsterseniz sondan ikinci olanı da alabilirsiniz. Yakın performans verirler. Ama ileride geliştireceeğim diyorsanız ilk sistemi alın geçin.
Bunlar ikinci el hazır sistem hep. Hepsine bütçem yetiyor. 4000 tl çoğu. 4000 e normal hazır sistem ya da toplama yapılamayacağı için bu yolu tercih ettim.
2. ya da sonuncu sistem. İsterseniz sondan ikinci olanı da alabilirsiniz. Yakın performans verirler. Ama ileride geliştireceeğim diyorsanız ilk sistemi alın geçin.
GTX 760 ya da GTX 770 dönemlerinde çok güçlü kartlardı, aslında hala güçlüler. Fakat çok fazla enerji harcıyorlar ve sürümleri eskidi. Bu yüzden RX 550 sistem daha güncel, işlemcisi de öyle. Xeon işlemci ya da i5 4460 geride kaldı.
GTX 760 güçlü bir ekran kartı fakat eski aynı şekilde o sistemin işlemcisi de eski yeni nesil bir sistem daha mantıklı olacaktır mümkünse RX550 yerine RX 460 tercih edin.