Sisteminizi tam olarak belirtir misiniz? Eski bir sisteme sahipseniz sadece i3 10100F almanız yetmeyecektir. Belki işlemcinize ve PSU'nuza göre o fiyatlara daha iyi seçenekler sunulabilir. Onun dışında GT430 720p ayarlarda 25-40 FPS arası en düşük ayarlarda oynatıyor fakat zevk vereceğini düşünmüyorum.Dostlar elimde NVIDIA GeForce GT430 2 GB ekran kartı var. Acaba i3 10100F işlemci ile kombinlesem GTA 5 vb oyunları kaldırır mı?
10100F yerine daha düşük , ve yeterli bir işlemci alıp ekran kartını yenilemek daha mantıklı derim ben.Dostlar elimde NVIDIA GeForce GT430 2 GB ekran kartı var. Acaba i3 10100F işlemci ile kombinlesem GTA 5 vb oyunları kaldırır mı?
Anakartınızda PCIe 2.0 x16 portu bulunuyor. AMD X4 641 ile darboğaz yapmayacak seviyede alabileceğiniz en güçlü kartı 2. el olarak alabilirsiniz. Lakin Güç kaynağınız 250 W olduğu için güç tüketimi hesaplaması yapmadan ve yeterli kablo olduğundan emin olmadan ekran kartı yükseltmesine gitmeyin.Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim gardaşlarım.
Sistemim şu:
İşlemci: AMD Athlon II X4 641
Ekran Kartı: Nvidia Geforce Gt 430 2GB
Anakart: Asus F1A55-M LE
Ram: 8GB
Güç kaynağım: 250W
Anakartım eski olduğundan pek işlemci ile uyuşmuyo diye biliyorum. Bu yüzden anakartı da değişmek zorunda kalıcam. Fiyat performans işlemcilerden en iyisi i3 10100f gibime geldi bu arada güç kaynağının da değişmesi gerek. Bu sisteme nasıl ucuz yollu bi şey yapabilirim dostlar. Aklıma sadece işlemci değişikliği geldi. Yardımlarınız için teşekkür ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.