i3 10100F ve NGT430 sistem GTA 5 kaldırır mı?

eczaci

Centipat
Daha fazla  
Dostlar elimde NVIDIA GeForce GT430 2 GB ekran kartı var. Acaba i3 10100F işlemci ile kombinlesem GTA 5 vb oyunları kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 10100F e vereceğin parayla ekran kartını yükseltmeni etmeni öneririm. GT 430 oyun için berbat bir kart. Sorunuza gelecek olursak 720p 35-40 FPS zorlayabilir belki. Ama o çözünürlükte ve en düşük ayarlarda oyundan zevk alınır mı tartışılır.

Dostlar elimde NVIDIA GeForce GT430 2 GB ekran kartı var. Acaba i3 10100F işlemci ile kombinlesem GTA 5 vb oyunları kaldırır mı?
Sisteminizi tam olarak belirtir misiniz? Eski bir sisteme sahipseniz sadece i3 10100F almanız yetmeyecektir. Belki işlemcinize ve PSU'nuza göre o fiyatlara daha iyi seçenekler sunulabilir. Onun dışında GT430 720p ayarlarda 25-40 FPS arası en düşük ayarlarda oynatıyor fakat zevk vereceğini düşünmüyorum.

Bu videoya göre 1080p 20-30 FPS oynatabiliyor lakin işlemci tercihiniz o ekran kartı için aşırı güçlü. Eğer ileride ekran kartı güncellemesine yönelik bir düşünceniz varsa daha başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim gardaşlarım.
Sistemim şu:
İşlemci: AMD Athlon II X4 641
Ekran Kartı: Nvidia Geforce Gt 430 2GB
Anakart: Asus F1A55-M LE
Ram: 8GB
Güç kaynağım: 250W

Anakartım eski olduğundan pek işlemci ile uyuşmuyo diye biliyorum. Bu yüzden anakartı da değişmek zorunda kalıcam. Fiyat performans işlemcilerden en iyisi i3 10100f gibime geldi bu arada güç kaynağının da değişmesi gerek. Bu sisteme nasıl ucuz yollu bi şey yapabilirim dostlar. Aklıma sadece işlemci değişikliği geldi. Yardımlarınız için teşekkür ederim

Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim gardaşlarım.
Sistemim şu:
İşlemci: AMD Athlon II X4 641
Ekran Kartı: Nvidia Geforce Gt 430 2GB
Anakart: Asus F1A55-M LE
Ram: 8GB
Güç kaynağım: 250W

Anakartım eski olduğundan pek işlemci ile uyuşmuyo diye biliyorum. Bu yüzden anakartı da değişmek zorunda kalıcam. Fiyat performans işlemcilerden en iyisi i3 10100f gibime geldi bu arada güç kaynağının da değişmesi gerek. Bu sisteme nasıl ucuz yollu bi şey yapabilirim dostlar. Aklıma sadece işlemci değişikliği geldi. Yardımlarınız için teşekkür ederim
Anakartınızda PCIe 2.0 x16 portu bulunuyor. AMD X4 641 ile darboğaz yapmayacak seviyede alabileceğiniz en güçlü kartı 2. el olarak alabilirsiniz. Lakin Güç kaynağınız 250 W olduğu için güç tüketimi hesaplaması yapmadan ve yeterli kablo olduğundan emin olmadan ekran kartı yükseltmesine gitmeyin.

Eğer tek slot RAM kullanıyorsanız, 2. el DDR3 RAM ile çift slot RAM kullanıp performasına geçebilirsiniz. Ayrıca eğer sisteminizde SSD yok ise SSD almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Aşağıdaki videolarda GTX1050ti ve RX470 ile yapılan oyun testleri mevcut. 2020 ve sonrasında çıkan AAA seviye oyunlar için söz veremem ama 1080p medium ayarlarda hoş bir oyun deneyimi sunabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bütçenize göre öncelik belirtebilirsiniz.

Dostum hay yaşa valla çok teşekkür ederim benim işlemciden çok umudum yoktu :) valla çok yükseklerde gözüm yok şöyle gta5, asssasins creed odysses, pes 2021 vb. tarzı oyunlar oynatsın yeter şimdi diyosun ki bi ekran kartı bi ssd bi de ram işini çözer

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı