4100₺ bütçem var arkadaşlar. Sizce belirttiğim sistem beni mutlu eder mi? Genelde FPS oyunları ve GTA 5 Witcher 3 tarzı çok da fazla sistem istemeyen oyunlar oynayacağım.
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
4100₺ bütçem var arkadaşlar. Sizce belirttiğim sistem beni mutlu eder mi? Genelde FPS oyunları ve GTA 5 Witcher 3 tarzı çok da fazla sistem istemeyen oyunlar oynayacağım.
Alınır kardeşim ama RAM konusunda upgrade yaparsan çok daha iyi hatta mükemmel olabilir. Bütçene göre gayet iyi bir tercih. Eğer kullanım amacın oyunsa idare eder.
Alınır kardeşim ama RAM konusunda upgrade yaparsan çok daha iyi hatta mükemmel olabilir. Bütçene göre gayet iyi bir tercih. Eğer kullanım amacın oyunsa idare eder.
RAM'i şu an 16 yapacak bütçem yok. Ama ileride yapacağım kesinlikle. Dediğim oyunları 8 GB RAM ile rahatlıkla oynayacağımı düşünüyorum. Ayrıca eski kasamdan kalan 500 GB harddisk var. Onuda ekleyeceğim. Teşekkürler yardımlarınız için.