Merhaba arkadaşlar. Başka bir başlıkta bana bir üye bu bilgisayarı önerdi. 5500 TL bütçe için. Almadan önce size de sormak istedim. Alınır mı? Değiştirmek istediğiniz sistem bileşeni var mı?
Merhaba arkadaşlar. Başka bir başlıkta bana bir üye bu bilgisayarı önerdi. 5500 TL bütçe için. Almadan önce size de sormak istedim. Alınır mı? Değiştirmek istediğiniz sistem bileşeni var mı?
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
B460M'lar H410'lardan daha iyi.
Butceniz yoksa H410 alabilirsiniz lakin gördüğünüz gibi daha ucuz bir fiyata B460M satılıyor.
Ayrica B460M'da M.2 soğutucusu bulunuyor.
Slotu demek istediniz sanırım.
Biraz araştırdım galiba 608 lira çok uygun bu anakart için, kaçırmayacağım.
Peki M.2 slotu varsa önerdiğiniz SSD'yi almak yerine o fiyata bir M.2 SSD almak mantıklı mıdır?
Slotu demek istediniz sanırım.
Biraz araştırdım galiba 608 lira çok uygun bu anakart için, kaçırmayacağım.
Peki M.2 slotu varsa önerdiğiniz SSD'yi almak yerine o fiyata bir M.2 SSD almak mantıklı mıdır?
Hayır slot zaten H410M'a Pro'da da bulunuyor.
B460M'de soğutucusu bulunuyor ek olarak.
Render işleriniz yoksa almaniza gerek yok çünkü aralarında günlük kullanımda fark bile yok.
860 Evo alabileceğiniz en iyi SATA SSD dır. (860 Pro'dan sonra).