Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.946 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #11 clunky dedi: Sorun olmaz ama darboğaz olur. Genişletmek için tıkla... Olmaz!
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.026 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #12 Spade427 dedi: Arkadaşlar işlemci zayıfken ekran kartı güçlü olduğunda darboğaz olduğunu biliyoruz. Peki tam tersi yani güçlü işlemci zayıf ekran kartında ne gibi sorunlar olur? Kendi sistemimde mecburen bir sürelik böyle kullanacağım. İşlemcim: i3 10100F. Ekran kartı: R7 240. Genişletmek için tıkla... Kardeşim 10 senelik ekran kartı bu nasıl darboğaz olsun
Spade427 dedi: Arkadaşlar işlemci zayıfken ekran kartı güçlü olduğunda darboğaz olduğunu biliyoruz. Peki tam tersi yani güçlü işlemci zayıf ekran kartında ne gibi sorunlar olur? Kendi sistemimde mecburen bir sürelik böyle kullanacağım. İşlemcim: i3 10100F. Ekran kartı: R7 240. Genişletmek için tıkla... Kardeşim 10 senelik ekran kartı bu nasıl darboğaz olsun
clunky Picopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #13 Salih Gürbüz dedi: Kardeşim 10 senelik ekran kartı bu nasıl darboğaz olsun Genişletmek için tıkla... Ben yanlış yazdım ekran kartı darboğaz olmazda işlemci ekran kartına göre üst düzey.
Salih Gürbüz dedi: Kardeşim 10 senelik ekran kartı bu nasıl darboğaz olsun Genişletmek için tıkla... Ben yanlış yazdım ekran kartı darboğaz olmazda işlemci ekran kartına göre üst düzey.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #14 Salih Gürbüz dedi: Kardeşim 10 senelik ekran kartı bu nasıl darboğaz olsun Genişletmek için tıkla... Yazdığım başlık güçlü işlemci zayıf ekran kartı ile sorun olur mu diye yazmıştım yönetici değiştirmiş neden böyle yapmış anlamadım.
Salih Gürbüz dedi: Kardeşim 10 senelik ekran kartı bu nasıl darboğaz olsun Genişletmek için tıkla... Yazdığım başlık güçlü işlemci zayıf ekran kartı ile sorun olur mu diye yazmıştım yönetici değiştirmiş neden böyle yapmış anlamadım.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.026 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #15 clunky dedi: Ben yanlış yazdım ekran kartı darboğaz olmazda işlemci ekran kartına göre üst düzey. Genişletmek için tıkla... Aynen tersine darboğaz diyebiliriz çünkü işlemci o ekran kartına göre çok güçlü. Spade427 dedi: Yazdığım başlık güçlü işlemci zayıf ekran kartı ile sorun olur mu diye yazmıştım yönetici değiştirmiş neden böyle yapmış anlamadım. Genişletmek için tıkla... Neden yapmış bilmiyorum ama sorun olmaz
clunky dedi: Ben yanlış yazdım ekran kartı darboğaz olmazda işlemci ekran kartına göre üst düzey. Genişletmek için tıkla... Aynen tersine darboğaz diyebiliriz çünkü işlemci o ekran kartına göre çok güçlü. Spade427 dedi: Yazdığım başlık güçlü işlemci zayıf ekran kartı ile sorun olur mu diye yazmıştım yönetici değiştirmiş neden böyle yapmış anlamadım. Genişletmek için tıkla... Neden yapmış bilmiyorum ama sorun olmaz
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #16 clunky dedi: Ben yanlış yazdım ekran kartı darboğaz olmazda işlemci ekran kartına göre üst düzey. Genişletmek için tıkla... Ben anladım seni teşekkürler.
clunky dedi: Ben yanlış yazdım ekran kartı darboğaz olmazda işlemci ekran kartına göre üst düzey. Genişletmek için tıkla... Ben anladım seni teşekkürler.
clunky Picopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #17 Salih Gürbüz dedi: Aynen tersine darboğaz diyebiliriz çünkü işlemci o ekran kartına göre çok güçlü. Salih Gürbüz dedi: Aynen tersine darboğaz diyebiliriz çünkü işlemci o ekran kartına göre çok güçlü. Neden yapmış bilmiyorum ama sorun olmaz Genişletmek için tıkla... Aynen. Genişletmek için tıkla...
Salih Gürbüz dedi: Aynen tersine darboğaz diyebiliriz çünkü işlemci o ekran kartına göre çok güçlü. Salih Gürbüz dedi: Aynen tersine darboğaz diyebiliriz çünkü işlemci o ekran kartına göre çok güçlü. Neden yapmış bilmiyorum ama sorun olmaz Genişletmek için tıkla... Aynen. Genişletmek için tıkla...
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.026 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #18 Spade427 dedi: Ben anladım seni teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kardeşim neden soruyu sordun bilgisayarına idarelik ekran kartımı alacaksın ?
Spade427 dedi: Ben anladım seni teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kardeşim neden soruyu sordun bilgisayarına idarelik ekran kartımı alacaksın ?
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #19 Salih Gürbüz dedi: Kardeşim neden soruyu sordun bilgisayarına idarelik ekran kartımı alacaksın? Genişletmek için tıkla... Yeni PC topluyorum ekran kartını en sonra bıraktım idarelik takacağım R7 240 şu anki yani eski PC'den çıkarıp takacağım.
Salih Gürbüz dedi: Kardeşim neden soruyu sordun bilgisayarına idarelik ekran kartımı alacaksın? Genişletmek için tıkla... Yeni PC topluyorum ekran kartını en sonra bıraktım idarelik takacağım R7 240 şu anki yani eski PC'den çıkarıp takacağım.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 16 Mart 2021 #20 Tofaş a, Lamborghini motoru takmak gibi bir şey. Sorun olmaz.