E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 7 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, oynayacağım oyunlar: Far Cry Primal, CS:GO, GTA 5 Online. Sizce bu üç oyunda aşağı yukarı hangi ayarda kaç FPS alırım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar, oynayacağım oyunlar: Far Cry Primal, CS:GO, GTA 5 Online. Sizce bu üç oyunda aşağı yukarı hangi ayarda kaç FPS alırım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 7 Nisan 2021 #2 Yüksek ayar oynarsınız belirttiğiniz oyunları.
E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 7 Nisan 2021 #3 The G.O.A.T dedi: Yüksek ayar oynarsınız belirttiğiniz oyunları. Genişletmek için tıkla... İleride 144HZ monitör almayı düşünüyorum sizce Csgoda alabilir miyim 144hz düşük-orta karışık ayarlarda.
The G.O.A.T dedi: Yüksek ayar oynarsınız belirttiğiniz oyunları. Genişletmek için tıkla... İleride 144HZ monitör almayı düşünüyorum sizce Csgoda alabilir miyim 144hz düşük-orta karışık ayarlarda.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 7 Nisan 2021 #4 Emprialyx dedi: İleride 144HZ monitör almayı düşünüyorum sizce Csgoda alabilir miyim 144hz düşük-orta karışık ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Alırsın.
Emprialyx dedi: İleride 144HZ monitör almayı düşünüyorum sizce Csgoda alabilir miyim 144hz düşük-orta karışık ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Alırsın.
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 7 Nisan 2021 #5 Emprialyx dedi: İleride 144Hz monitör almayı düşünüyorum sizce CS:GO'da alabilir miyim 144Hz düşük-orta karışık ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Yüksek yarda 200FPS üstü verir.
Emprialyx dedi: İleride 144Hz monitör almayı düşünüyorum sizce CS:GO'da alabilir miyim 144Hz düşük-orta karışık ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Yüksek yarda 200FPS üstü verir.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.467 Makaleler 1 Çözümler 19 7 Nisan 2021 #6 Çift GPU'lu R9 380 zamanında dünyanın en güçlü kartlarındandı. Hala daha canavar gibi bir kart. O oyunları rahatça oynarsınız.
Çift GPU'lu R9 380 zamanında dünyanın en güçlü kartlarındandı. Hala daha canavar gibi bir kart. O oyunları rahatça oynarsınız.
E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 7 Nisan 2021 #7 Yahya Nuroğlu dedi: Çift GPU'lu R9 380 zamanında dünyanın en güçlü kartlarındandı. Hala daha canavar gibi bir kart. O oyunları rahatça oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Kuzeyyyyyys dedi: Yüksek yarda 200FPS üstü verir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bu cuma sonunda inşallah toplıyacağım sistemi.
Yahya Nuroğlu dedi: Çift GPU'lu R9 380 zamanında dünyanın en güçlü kartlarındandı. Hala daha canavar gibi bir kart. O oyunları rahatça oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Kuzeyyyyyys dedi: Yüksek yarda 200FPS üstü verir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bu cuma sonunda inşallah toplıyacağım sistemi.
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 7 Nisan 2021 #8 Emprialyx dedi: Teşekkür ederim bu cuma sonunda inşallah toplayacağım Genişletmek için tıkla... R9 380 2.el alacaksınız muhtemelen tüm testleri yapın.
Emprialyx dedi: Teşekkür ederim bu cuma sonunda inşallah toplayacağım Genişletmek için tıkla... R9 380 2.el alacaksınız muhtemelen tüm testleri yapın.
E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 7 Nisan 2021 #9 Kuzeyyyyyys dedi: R9 380 2.el alacaksınız muhtemelen tüm testleri yapın. Genişletmek için tıkla... Aldım bile hocam furmark testi felan yaptım bir sıkıntı çıkmadı.
Kuzeyyyyyys dedi: R9 380 2.el alacaksınız muhtemelen tüm testleri yapın. Genişletmek için tıkla... Aldım bile hocam furmark testi felan yaptım bir sıkıntı çıkmadı.
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 7 Nisan 2021 #10 Emprialyx dedi: Aldım bile hocam FurMark testi falan yaptım bir sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman sıkıntı yok hayalimdeki kart ve hala da hayalim.
Emprialyx dedi: Aldım bile hocam FurMark testi falan yaptım bir sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman sıkıntı yok hayalimdeki kart ve hala da hayalim.