brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 8 Nisan 2021 #11 İsaArda dedi: Ekran kartı bu, bu arada : R9 380 4GB NİTRO+ - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 886857693 R9 380 4GB NİTRO+ - Sapphire Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Hocam yine eski ilan.
İsaArda dedi: Ekran kartı bu, bu arada : R9 380 4GB NİTRO+ - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 886857693 R9 380 4GB NİTRO+ - Sapphire Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Hocam yine eski ilan.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 8 Nisan 2021 #12 İsaArda dedi: Ekran kartı bu, bu arada : R9 380 4GB NİTRO+ - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 886857693 R9 380 4GB NİTRO+ - Sapphire Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Eski bir ilan.
İsaArda dedi: Ekran kartı bu, bu arada : R9 380 4GB NİTRO+ - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 886857693 R9 380 4GB NİTRO+ - Sapphire Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Eski bir ilan.
İ İsaArda Decapat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #13 tolgatoksoy14 dedi: Parmağının ucuyla bile besler hocam. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin beslemesinden değil ekran kartının güçsüz kalmasından korktum o yüzden buraya yazdım. brightosayisamuel dedi: Hocam yine eski ilan. Genişletmek için tıkla... Çok eski bi ilan değil ama.Ben Hala satılmamıştır diye atmıştım.
tolgatoksoy14 dedi: Parmağının ucuyla bile besler hocam. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin beslemesinden değil ekran kartının güçsüz kalmasından korktum o yüzden buraya yazdım. brightosayisamuel dedi: Hocam yine eski ilan. Genişletmek için tıkla... Çok eski bi ilan değil ama.Ben Hala satılmamıştır diye atmıştım.