i3 10100F ve R9 380'li sistem nasıl?

Yusuf Zerde

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar i3 10100F işlemcili satın aldım CS:GO ve Valorant'ı Low ayarlarda 4:3 çözünürlükte oynuyorum gaza gelip 240Hz Monster monitör aldım. Bu sistem bana 240 FPS'leri gösterir mi? Eğer 240 FPS'ın altına düşersem de ekranımda yırtılmalar olur mu? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altına değil üstüne çıkarsanız yırtılmalar olur diye biliyorum. Low ayarlarda sürekli 240 civarı vermez daha yüksek verir ve genelde o civarlarda seyreder. 3 yıl önce R9 380 kullandığım için biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monster'in monitörü çöp hocam alanlar iade ediyor önermem mümkünse iptal edin 144 alıp eksiklerini alınız pcnizin.

Hocam 3 yıl önceki CS ile şimdiki CS'nin de aynı FPS'i vermediğini farzedersek ben 180 civarı seyredeceğini düşünüyorum 144Hz tavsiye ederim.

dostum işlemci daha gelmedi dene fırsatım olmadıda benim işlemcim videoda kullanılan işlemciyi karşılar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…