xAnstrox Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #11 raidExodus dedi: Pek güvenemedim, fiyatı çok düşük. Bütçe özellikle PSU'dan kısılmamalı. Genişletmek için tıkla... Ben o siteden almadım göstermek amaçlı attım linki Trendyol'da 950 TL civarı. Zaten fark etti iseniz sitede her şey normal fiyatında değil 500 600 daha ucuz.
raidExodus dedi: Pek güvenemedim, fiyatı çok düşük. Bütçe özellikle PSU'dan kısılmamalı. Genişletmek için tıkla... Ben o siteden almadım göstermek amaçlı attım linki Trendyol'da 950 TL civarı. Zaten fark etti iseniz sitede her şey normal fiyatında değil 500 600 daha ucuz.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.481 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #12 Kesinlikle Hadron markasını önermiyorum. En azından High power olsun. Zaten elinde varmış.
xAnstrox Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #13 EagleEnes dedi: Kesinlikle Hadron markasını önermiyorum. En azından High Power olsun. Zaten elinde varmış. Genişletmek için tıkla... Bütçem olursa değişeceğim ilk önceliğim ekran kartı benim için.
EagleEnes dedi: Kesinlikle Hadron markasını önermiyorum. En azından High Power olsun. Zaten elinde varmış. Genişletmek için tıkla... Bütçem olursa değişeceğim ilk önceliğim ekran kartı benim için.