i3 10100F ve RX 470 sistem nasıldır?

İlk defa bilgisayar toplayacağım, parçalar geldikten sonra bir yere götüreceğim onlar kasaya montajını yapacak neyse ben şu parçaları alacağım:

Monitör
Klavye
İşlemci
Kasa
Güç Kaynağı
Anakart
HDD
SSD
Ram
RX 470 4 GB Ekran kartı

Şimdi size sorduğum şey şu bak şu parçayı almazsan bilgisayar çalışmaz, hata verir, olmaz falan dediğiniz bir şey var mı? Fazladan fan almama gerek var mı? Zaten kasada 4 tane yerleştirilmiş bir tane de güç kaynağında fan var. Yanıtlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem iyi. Ama SSD'den emin değilim.

SSD şuan elimde var o yüzden onu oraya ekledim almayacam yani.Bir de bazı montaj videoları izledim.Adamlar işlemcinin üstüne fan koyuyor.Onu benimde mi yapmam lazım.Fazladan fan almadım çünkü.
Bence Ryzen 3 3100 gibi bir işlemci daha mantıklı olur. Son zamanlarda AMD Intel'den daha kaliteli diye düşünüyorum.
Testlerini falan izledim intel daha iyi.Önerin için yine de sağol.

SSD şuan elimde var o yüzden onu oraya ekledim almayacam yani.Bir de bazı montaj videoları izledim.Adamlar işlemcinin üstüne fan koyuyor.Onu benimde mi yapmam lazım.Fazladan fan almadım çünkü.
İşlemci ses çıkarır fazla derecede. Ama overclock yapmayacaksan pek de şart değil diye düşünüyorum.

Kasayı buradan al, biraz daha ucuza geliyor. Attığın satıcıda kargo ücreti var:

Attığın işlemci ve klavye kalsın. Monitör olarak bundan aşağı almamanı öneririm, attığın monitör berbat:

Ekran kartı olarak sende var mı yoksa 2. el mi alacaksın? Bir de toplam bütçen nedir?

OC Yapmayacağım.

Yanında kesinlikle gelir değil mi?Yanında stok fan var yazmışlar tamam sorun yok.Bunlar dışında başka bir şey yok değil mi?Her şey tamam.
Stok fan geliyor zaten, arkadaş gerek yok demiş de tabii ki de gerekli.

Ekran kartı 2. el ancak senin attığın şeyleri alırsam bütçemi çok aşmış oluyorum bütçem her şey dahil 4000 ve de yeni attığın parçarı neden değiştirmem gerektiğini söylememişsin.Herkes farklı marka ram psu öneriyor.Örneğin anakart,ram ve psu'yu neden değiştirdinki onlar güzel markalardı.Ucuzbudur siteside hiç güven vermiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…