i3 10100F ve RX 6500XT sisteme en fazla kaç TL verilir?

Sizin sisteme 4.5-5 bile vermem.



1650S gücünde, ben RX 570 ile tüm oyunları orta ayarlarda rahat 60 FPS oynuyorum.
Bunları kafamdan uydurmuyorum forumda bile açılmış onlarca konu var bunla ilgili Forza Horizon gibi oyunları oynamayı en düşükten hariç oynamayı denerse hata alıyor bazen en düşükte bile hata alabiliyor.
6500XT yerine 1650 Super tercih edilir mi sence?
Sistemi uzun bir süre kullanmayı düşünüyorsanız 1650S almayın. Kartın yavaş yavaş nesli doluyor çok fazla yeni oyun çıkıyor ve 1650S DLSS veya RTX desteği bulundurmuyor. dediğim gibi Rx 6500 XT ile yüksek grafikli oyunlarda sorun yaşarsınız ama yeni bir kart. PCI-e 4.0 destekli bir anakart gerekiyor onun için fakat attığınız sistemde zaten işlemci 3.0 destekliyor. Size kalmış tamamen.
 

Konuları gösterin, inceleyelim. Şahsen ben RX 570 gibi bir kart ile tüm oyunları orta-yüksek ayarlarda 55-60 arası FPS alıyorum, 6500XT benim kartıma neredeyse eşit.
 
Konuları gösterin, inceleyelim. Şahsen ben RX 570 gibi bir kart ile tüm oyunları orta-yüksek ayarlarda 55-60 arası FPS alıyorum, 6500XT benim kartıma neredeyse eşit.
Ben size FPS ile alakalı bir şey söylemedim. Alın aynı sistemin performansı. I3 10100F RX 6500 XT Forza Horizon 5 oyundan atma

DA'nin incelemesinde de Fortnite da bu sorunu yaratıyor. Keşke doğru okusaydınız.

Diğer bir konu daha RX 6500 XT sistemde oyunlar yüksek ayardayken atıyor
 

GTA 5 ve Fortnite'taki sorun sürücülerle alakalıydı, sonraki güncellemede çözüldü. Ayrıca üstteki arkadaşın da oyundan atması Logitech G HUB ile alakalıymış, bilip bilmeden yanlış bilgi vermeyin. 6500XT kullanan en az 6-7 tane arkadaşım var bir sıkıntısını dahi duymadım, görmedim forumdan da şikayeti olan yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…