i3-10100F ve RX 6600 darboğaz yapar mı?

Öyle bir şey yazmıyor, ayrıca 6500'e 10100F + RX6600'lü sistem nasıl toplayacaksınız ki? İkinci el alsanız bile imkansız.

Ben konu açmadan önce bütçem yazıyordu bir aksaklık olmuş herhalde hocam kusura bakmayın. Az önce sistem için vereceğim cevabı düzenledim oradan kontrol edin.

Ben konu açmadan önce bütçem yazıyordu bir aksaklık olmuş herhalde hocam kusura bakmayın. Az önce sistem için vereceğim cevabı düzenledim oradan kontrol edin.
Full sistem için bütçen nedir? Sadece ekran kartı değil.

Maksimum 30.000 TL en az 15.000 TL bütçem var hocam.
Ne yaptın hocam 15K'ya R5 5600-6700XT'li hazır sistemler var, ikinci elden 3090 falan alsan yine 20-25K'ya sağlam sistem dizersin, RTX4070'i bekleyebilirsen 4070'li sistem dizersin. Zorlansa 4070Ti'li de dizilebilir fakat diğer parçalardan acayip kısmak gerekir.

Çok fazla olmaz. Rahatsız edeceğini sanmam.

O yüzden hocam o kadar aşırıya kaçmayalım o kadar sağlam PC'ye ihtiyacım yok benim 10-15 sene kasmadan şöyle güzel bir 3060 Ti sistem veya 3060 fark etmez AMD de olur götürsün rahat sıkıntısız tasasız benim için hiç sorun değil.

Hem hocam 4070'li demişsiniz naptınız o kadar o paraya sadece ekran kartı alınır diğer eski parçaları saymayın bile ben o kadar uçmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…