aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #11 muhammet77w dedi: Hocam en düşük ayarlarda 30-40 bazen 50 FPS oynatıyor ama grafikler çok düşüyor. Ekran kartını da bütçe biriktirip değiştiririm ama bu ekonomiyle hiçbir şey yapamam Genişletmek için tıkla... Yine iyi alıyormuşsunuz hocam test videosundan bakıp söylemiştim ama yanlış programa baktım sanırım ve haklısınız bu ekonomiyle en fazla GT 710 alınır.
muhammet77w dedi: Hocam en düşük ayarlarda 30-40 bazen 50 FPS oynatıyor ama grafikler çok düşüyor. Ekran kartını da bütçe biriktirip değiştiririm ama bu ekonomiyle hiçbir şey yapamam Genişletmek için tıkla... Yine iyi alıyormuşsunuz hocam test videosundan bakıp söylemiştim ama yanlış programa baktım sanırım ve haklısınız bu ekonomiyle en fazla GT 710 alınır.
muhammet77w Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #12 Belkide bu bilgisayarı güzel bir fiyata satar hazır yerine kendi kendime toplarım.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #13 muhammet77w dedi: Belkide bu bilgisayarı güzel bir fiyata satar hazır yerine kendi kendime toplarım. Genişletmek için tıkla... Hocam hazırlarda ekran kartı fiyatları indirimli oluyor bence bu dönemde toplama alınmaz. Hazır daha iyi şu haldeyken.
muhammet77w dedi: Belkide bu bilgisayarı güzel bir fiyata satar hazır yerine kendi kendime toplarım. Genişletmek için tıkla... Hocam hazırlarda ekran kartı fiyatları indirimli oluyor bence bu dönemde toplama alınmaz. Hazır daha iyi şu haldeyken.
muhammet77w Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #14 aLyX3N dedi: Hocam hazırlarda ekran kartı fiyatları indirimli oluyor bence bu dönemde toplama alınmaz. Hazır daha iyi şu haldeyken. Genişletmek için tıkla... Sizde haklısınız.
aLyX3N dedi: Hocam hazırlarda ekran kartı fiyatları indirimli oluyor bence bu dönemde toplama alınmaz. Hazır daha iyi şu haldeyken. Genişletmek için tıkla... Sizde haklısınız.