Arkadaşlar şöyle başlayayım:
Oyunlar.
1-Call of duty WW2.
2-Battlefield 1.
Bu oyunları normal grafiklerde oynuyorum, Ultra bile değil ve işlemci sıcaklığım 85'e vuruyor geri 68-75-78 civarı dolanıyor, sonra geri 83 oluyor, tekrar 70'li rakamlara geriliyor. Testlerde 82 83 seviyesinde kalıyor sıcaklık. Oda soğuk olunca 80 oluyor.
Sistemim: INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acaba diyorum sistemim bu oyunlara yetmediği için mi? Yetiyor 4.5 lira para saydık yetsin.
Siz söylemeden ben diyeyim kasamın hava akışı iyi değil farkındayım. Yan kapak açık şekilde de aynı sıcaklık değerlerini veriyor. Ön kapak çıkmıyor.
İşlemci değişmeli miyim? İşlemcim daha 3 günlük, sistemi yeni dizdim. Veya kasa mı değişeyim, T6 Ultra sipariş verdim yolda geliyor.
Her türlü fikre açığım.
Bir fan sipariş verdim, t6 Ultra Snowman'ın. Macununu da değiştiririm umarım değişiklik sağlar ama çok garip değil mi ? Buralara kadar gelmesi ısının stok fan ile .
Dostum söküp takınca hiç macun çalmadım belki 15 kere söktüm taktım. Elimde macun yok fotosunu sana atayım. Ama içi macunlukende 80 dereceyi geçiyordu. Yeni fan perşembe gelir, perşembeye kadar böyle kullansam oyun felan değil sadece Google’dan sınavlarıma giricem bir sorun olur mu ?