EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #11 CodeNameGordon dedi: Bütçemi aşıyor ve her şeyin ötesinde RAM'lerimi de değiştirmem gerekecek. Ben daha monitör alacağım kalan paranın üstüne 4-5 koyup hocam iflas ettirmeyin beni Allah aşkına Genişletmek için tıkla... hocamm sen sıkıntıya girmişsin
CodeNameGordon dedi: Bütçemi aşıyor ve her şeyin ötesinde RAM'lerimi de değiştirmem gerekecek. Ben daha monitör alacağım kalan paranın üstüne 4-5 koyup hocam iflas ettirmeyin beni Allah aşkına Genişletmek için tıkla... hocamm sen sıkıntıya girmişsin
CodeNameGordon Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 373 Çözümler 2 Yer Black Mesa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #12 ALPTEKiN_2710 dedi: Am 5 soket var Ryzen 5 7500F işlemcide. Fiyat farkı çıkacaktır anakart seçiminde. Genişletmek için tıkla... En temizi R5 5600 alıp iyi kötü soketi yanmayacak bir anakartı da ekleyip yola devam etmek. Sağ olun cevaplar için.
ALPTEKiN_2710 dedi: Am 5 soket var Ryzen 5 7500F işlemcide. Fiyat farkı çıkacaktır anakart seçiminde. Genişletmek için tıkla... En temizi R5 5600 alıp iyi kötü soketi yanmayacak bir anakartı da ekleyip yola devam etmek. Sağ olun cevaplar için.