i3 10105F 1660S sistem nasıldır?

AAAplus

Kilopat
Merhaba sipariş vermeden önce son kontrol için sormak istedim. SSD ve ekran kartı (INNO3D GTX 1660 Super) aldım harici olarak da bu parçaları düşünüyorum.

- Her şey uyumlu mu ya da şu marka kötü alma diyeceğiniz bir ürün var mı içinde?
- PSU hesaplama sitelerinden baktım 500W yeterli diyor bu doğru mu?
-Kasa gördüğüm kadarıyla anakart, ekran kartı ile uyumlu ama yine de bir bilen kontrol ederse memnun olurum yanlış almayayım boşa.
Ekran kartını ve SSD'yi zaten aldım ve işlemcide de i3-10105F tercih ettim. Yani başka parça önerecekseniz bunu dikkate alırsanız sevinirim

Screen Shot 2022-12-18 at 7.17.20 PM.png

Bir de başka parça önerecekseniz sadece bu siteden önerin çünkü başka yerden alamam.

https://www.mediaexpert.pl/

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer hala işlemciyi sipraiş vermedin veya almadıysan i3 12100F öneririm gerçekten harika işlemci 3060 ile kullanıyorum darboğaz kasma donma vs yaşamadım.

Palit RTX 3060 Dual 2 fana sahip.
Ultra ayarlarda tam yükte sıcaklık 60 dereceyi geçiyor mu?
Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması aktif mi?

Sadece God of War oyununda 60 dereceyi gördüm daha üstünde bir derece görmedim şu ana kadar.

Palit RTX 3060 Dual 2 fana sahip.
Ultra ayarlarda tam yükte sıcaklık 60 dereceyi geçiyor mu?
Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması aktif mi?

Her şey Ultra ayarlarda God of War 4 100 FPS civarlarında oynatıyor ve 60 dereceyi geçmedi.

Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması aktif durumda.

Sadece God of War oyununda 60 dereceyi gördüm daha üstünde bir derece görmedim şu ana kadar.

Her şey Ultra ayarlarda God of War 4 100 FPS civarlarında oynatıyor ve 60 dereceyi geçmedi.

Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması aktif durumda.

Peki sistemde oyunlar kapalı durumdayken ekran kartı sıcaklığı ne durumda derece olarak?

Gayet güzel sistem hocam hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı