Fungus Generator Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #1 RAM 16Gb SSD veya HDD modeli 500Gb ssd Ekran kartı GT 1030 İşlemci İ3 10105f Selam, sistemim için oynayacak oyun arıyorum. Rahatça kasma donma olmadan oynayabileceğim oyun önerirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2023
Selam, sistemim için oynayacak oyun arıyorum. Rahatça kasma donma olmadan oynayabileceğim oyun önerirseniz sevinirim.
AskerGeldi1 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 382 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 30 Ekim 2023 #2 Ne tarz bir oyun.
Fungus Generator Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #3 AskerGeldi1 dedi: Ne tarz bir o Genişletmek için tıkla... AskerGeldi1 dedi: Ne tarz bir oyun. Genişletmek için tıkla... Hack n slash veya aksiyon FPS hikayeli FPS de olabilir Doom tarzı Crysis tarzı gibi veya sana göre güzel olabilecek benim sistemi kaldırabilecek uygun fiyatlı oyunlar.
AskerGeldi1 dedi: Ne tarz bir o Genişletmek için tıkla... AskerGeldi1 dedi: Ne tarz bir oyun. Genişletmek için tıkla... Hack n slash veya aksiyon FPS hikayeli FPS de olabilir Doom tarzı Crysis tarzı gibi veya sana göre güzel olabilecek benim sistemi kaldırabilecek uygun fiyatlı oyunlar.