Çok oyun oynamadım ama şunları denedim, daha ismini hatırlamadığım bir sürü oyun:
RDR 2, eFootball 2023, Naraka, BF 1, BF 5, Horizon 4, Detroit: Become Human, Heavy Rain vs
@furkanh.16, geç yanıt verdiğim için kusuruma bakmayın. 14 bin TL, bu sistem için fazla. En azından R5 5500 ve RX 6600 ile sistem toplanabilir. Monitör nedeniyle fiyatı makul gelebilir ancak değil. Bu sistemin ederi maksimum 10 bin TL bana kalırsa.
@furkanh.16, geç yanıt verdiğim için kusuruma bakmayın. 14 bin TL, bu sistem için fazla. En azından R5 5500 ve RX 6600 ile sistem toplanabilir. Monitör nedeniyle fiyatı makul gelebilir ancak değil. Bu sistemin ederi maksimum 10 bin TL bana kalırsa.
İkinci el olarak RX6600 alınabilir evet ama şu anki piyasadan dolayı acele ediyorum o yüzden pek vaktim yok, öneriniz için teşekkür ederim minnettarım.
Herkese iyi sosyaller, yakın zamanda sistem almak gibi bir niyetim var sizce 2023'te iş görür mü? Sistemin parçaları şu şekilde.
Intel Core i3 10105F.
Gigabyte GTX 1660 Ti OC.
ASUS Prime H510M-E
G.Skill flare X DDR4 2x8 16 GB 3200MHz RAM.
SanDisk 500GB NVMe M.2 SSD.
Cougar MX410 + Cougar 650W 80+ PSU.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Arkadaşlar bu siteden bu fareyi almak istiyorum . Güvenilir mi? https://www.gencergaming.com/urun/corsair-katar-pro-kablolu-gaming-mouse?ref=akakce&v=1.11.2
Arkadaşlar bu siteden bu fareyi almak istiyorum . Güvenilir mi? https://www.gencergaming.com/urun/corsair-katar-pro-kablolu-gaming-mouse?ref=akakce&v=1.11.2
Arkadaşlar Gençer Gaming firmasının kargo işleri ile bir sıkıntısı olduğunu görüyorum. Araştırmalarım sonucu genelde 8-10 günde gelmiş kargolar, ekspres kargo seçersem 1 günde kargolanır yazıyor 400 lira verebilecek durumdayım ekspres seçersem gerçekten söylendiği gibi 1 günde kargolanır mı deneyimi olan var mı?