i3 10105F için 100-200 TL termal macun önerisi

ridakage

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Anakart
H510 pro E
İşlemcimin oyunlarda eskisine göre sıcaklığının artığını fark ettim. Intel'in kendi fanını kullanıyorum. Stock sanırım. LoL oynamak istediğim zaman 70-73 arası gidip geliyor, BF1 120 Hz 79-86 gidip geliyor. GTA 5 daha düne kadar 73-78 arası gidip gelirken bugün 80-86 arası gidip geliyor. Virus olduğundan süphelenmeye başladım. Kaspersky indirdim. Korsan oyun, yabancı güvenilir olmayan sitelere girmedim. Bir şey indirmedim. PC'yi alalı 7-8 ay oldu. Macun bitmiştir diye size sormak istedim. Öneriniz var mı? i3 10105F.

Son düzenleyen: Moderatör:
MX-4 4gram alırsan çok kez kullanabilirsin ve MX-4 alırken orijinal olduğuna dikkat et fiyatı 180-220 TL arası değişiyor 2dk göz attım fiyatlar o civardaydı.

Hocam orijinal olduğunu nasıl ayırt edebiliriz?

Macun 8 ay da bitmez 1.5 senede değişilmesi ya da 2 senede bir değişmesi gerekir. Tabii senin kararın yeni macun almak daha iyi soğutabilir.

Hocam bunun olma sebebi nedir sizce donanımsal hasar olabilir mi?

Hocam orijinal olduğunu nasıl ayırt edebiliriz?

Hocam bunun olma sebebi nedir sizce donanımsal hasar olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada orijinal olup olmadığını nasıl anlayacağını anlatıyor arkadaş.

Hocam alırken zaten fiyatından az çok belli eder siz ürün yorumlarına bakın fotoğraf atanlar varsa kutularını inceleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada orijinal olup olmadığını nasıl anlayacağını anlatıyor arkadaş.

Hocam alırken zaten fiyatından az çok belli eder siz ürün yorumlarına bakın fotoğraf atanlar varsa kutularını inceleyin.

Tamam hocam yardım için teşekkürler dediğinizi yapacağım. Trendyol'dan baktım orijinalini buldum incelemelerde resimli şekilde paylaşılmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı