i3 10105F için ekran kartı önerisi

qRayzen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere danışacagim konu halihazırda i3 10105F olan islemcime nasıl bir ekran karti takabilirim? (maksimum).

Ben genellikle FPS oyunları oynayan bir insanım, arada sırada da yuksek kalite hikaye oyunlari oynamayı seven biriyim. Bana şu anki islemcime takabilecegim ve beni en uzun sure göturecek performansı yüksek ekran kartını önerir misiniz? Bütçe serbest cunku elimdeki bütçeyi geçebileceğini düşünmüyorum i3 10105F'e takılacak VI ekran kartının. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

AMD tarafında RX6600
NVIDIA tarafında RTX 3050.

2060S’e kadar seçeneğin var, 2060S ve 3060 arasında da %5 lik fark var, %5 darboğaz can sıkmaz En fazla 3060 takın bence.

Yakın zamanda işlemciyi güncellemeyi düşünürseniz 3060ti bakabilirsiniz ama güncellemeyecekseniz düşünmeyin çünkü darboğaz olur. Bu işlemci için sınır 2060S çünkü.
Not: İşlemciyi güncellemekten kastım da 11400f mesela

2060S'e kadar seçeneğin var, 2060S ve 3060 arasında da %5'lik fark var, %5 darboğaz can sıkmaz en fazla 3060 takın bence.

3060'da FPS oyunlarinda darboğaz olmaz mi hocam yüksek grafik oynayıp karta yuk bindirecek halim yok FPS oyunlarinda.

3060'da FPS oyunlarinda darboğaz olmaz mi hocam yüksek grafik oynayıp karta yuk bindirecek halim yok FPS oyunlarinda.
Yapacaktır ama o kadar rahatsız etmez.

Yapacaktır ama o kadar rahatsız etmez.

Mesela Valorant'ta 3060 diyelim ki 200 300FPS arası takılıyorum bir anda 100 düşer mi öyle bir darboğaz yapar mı?

Böyle olursa ne yapacağız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…