emreakrsu06 Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #11 Sağlam olmaya çalışan Den dedi: Hocam ürünü alalı en az 4 yıl olmuştur dediğim gibi bir-iki değil onlarca sistemde kullandım hiçbir sorun ile karşılaşmadım zaten karşılaşılması pek muhtemel bir ürün değil... Kurumadıysa evet. Genişletmek için tıkla... Yani açmadım küçük ıslak mendil paketi gibi bir şeyin içinde sıktırınca akışkan olduğunu anlayabiliyorum ama bilemedim
Sağlam olmaya çalışan Den dedi: Hocam ürünü alalı en az 4 yıl olmuştur dediğim gibi bir-iki değil onlarca sistemde kullandım hiçbir sorun ile karşılaşmadım zaten karşılaşılması pek muhtemel bir ürün değil... Kurumadıysa evet. Genişletmek için tıkla... Yani açmadım küçük ıslak mendil paketi gibi bir şeyin içinde sıktırınca akışkan olduğunu anlayabiliyorum ama bilemedim
Sağlam olmaya çalışan Den Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek İcra Katibi 8 Mart 2023 #12 emreakrsu06 dedi: Yani açmadım küçük ıslak mendil paketi gibi bir şeyin içinde sıktırınca akışkan olduğunu anlayabiliyorum ama bilemedim Genişletmek için tıkla... Zaten su gibi akıp gitmeyen bir ürün sürülebilecek nasıl diyeyim nutella gibi düşünün öyleyse sorun yoktur.
emreakrsu06 dedi: Yani açmadım küçük ıslak mendil paketi gibi bir şeyin içinde sıktırınca akışkan olduğunu anlayabiliyorum ama bilemedim Genişletmek için tıkla... Zaten su gibi akıp gitmeyen bir ürün sürülebilecek nasıl diyeyim nutella gibi düşünün öyleyse sorun yoktur.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #13 emreakrsu06 dedi: Hocam elimde 20TL'ye aldığım tek kullanımlık Cooler Master mg-5 var. Bir bilgisayarcı işlemci fanının yanında gelmiş verdi. Bu işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... 5w/m-k ısı iletkenliği var. İdare eder.
emreakrsu06 dedi: Hocam elimde 20TL'ye aldığım tek kullanımlık Cooler Master mg-5 var. Bir bilgisayarcı işlemci fanının yanında gelmiş verdi. Bu işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... 5w/m-k ısı iletkenliği var. İdare eder.
emreakrsu06 Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #14 Sağlam olmaya çalışan Den dedi: Zaten su gibi akıp gitmeyen bir ürün sürülebilecek nasıl diyeyim Nutella gibi düşünün öyleyse sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Evet bu kıvamda
Sağlam olmaya çalışan Den dedi: Zaten su gibi akıp gitmeyen bir ürün sürülebilecek nasıl diyeyim Nutella gibi düşünün öyleyse sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Evet bu kıvamda
Sağlam olmaya çalışan Den Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek İcra Katibi 8 Mart 2023 #15 emreakrsu06 dedi: Evet bu kıvamda Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz hocam.