Bu sistem için PSU önerisi arıyorum FSP sitesindeki hesaplayıcı ile hesapladığımda 240W olduğunu söylüyor. RX 560'ı bugün sipriş edeceğim ve şu an sistemimde 230-280W arası yazan bir PSU var bu PSU ile eski sistemimide 2 sene boyunca A8 7650k ve GTX 750 Ti ile kullanmıştım ve hiç sıkıntı yaratmamıştı bana ondan dolayı geçici olarak bunu kullanabileceğimi düşünüyorum. 12v kanalından sanırım tam olarak kaç W verdiğini görebiliyoruz ancak 12v olarak kaç W olduğuna dair bir ibare yok ondan kaç W verebiliyor bilemedim. Sistemin şu an kasası 2007'den falan kalma bir kasa ancak sonrasında para toplayabilirsem düzgün soğutmalı bir kasaya geçiş yapacağım ondan dolayı ekstra olarak 3 tane daha fan eklenmiş olacak kasaya ayrıca bir SSD daha ekleyeceğim M.2 ya da SATA olarak mı karar veremedim ama çok güç harcayacağını sanmıyorum bunların fan dışında ondan dolayı bu kriterlere uygun bir PSU arıyorum. Bu sistem için 400-450W ideal duruyor zaten gelecekte sistemi yükseltmeye kalkarsam PSU değişimi de yapmayı planlıyorum daha sağlıklı olacağına inanıyorum çünkü. Şimdi olabilcikçe düşük bütçede kaliteli olarak hangi PSU'lardan alabilirim? 2020 başında eski 750 Ti bulunduran sistemimi satmadan 2 ay önce FSP 600W bir PSU almıştım ve okuduğuma göre gayet iyi bir marka FSP ancak o zaman 300 TL'ye falan almıştım ve kaliteli bir modeldi diye hatırlıyorum. Ama FSP'nin düşük bütçeli PSU'larının kaliteli olmadığını okudum. Her neyse hangi PSU önerebilirsiniz bana?
En ucuz Cougar CGR-ST-500 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cougar CGR-ST-500 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.566,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!