i3 10105F RX 570 sistem nasıldır?

Aynen görmüştüm forumda Windows 10 valorant için iyi bir de size sorayım dedim teşekkür ederim.

Ayarlar bu şekilde.

Güncel kaç FPS alıyorsun Valorant'ta hocam ve hangi oyunları oynuyorsun genellikle.

Aynen görmüştüm forumda Windows 10 valorant için iyi bir de size sorayım dedim teşekkür ederim.

Güncel kaç FPS alıyorsun Valorant'ta hocam ve hangi oyunları oynuyorsun genellikle.
FPS 220-250 civarı alıyorum Valorant'ta.
Oyun Uncharted'a başlayacağım. Lol, CS:GO ve FIFA 22 oynuyorum bu aralar. Zaten bu oyunlarda FPS sorunu yaşatacak oyunlar değil.

Oyun Uncharted'a başlayacağım. LoL, CS:GO ve FIFA 22 oynuyorum bu aralar. Zaten bu oyunlardaa FPS sorunu yaşatacak oyunlar değil.

Ya vallahi gerçekten çok teşekkür ederim sistemimde çok iyi yardımcı oldun çok fazla ön yargım vardı sayende aklımdaki sorular gitti.

Oyun Uncharted'a başlayacağım. Lol, CS:GO ve FIFA 22 oynuyorum bu aralar. Zaten bu oyunlarda FPS sorunu yaşatacak oyunlar değil.
Rdr 2 oynuyorum yüksek ayarlarda hala taş gibi ekran kartı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…