N Natch00 Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 Merhaba uygun fiyatlı bir hazır sistem buldum fakat aklıma takılan bir soru var. Acaba işlemcisiyle ekran kartı arasında bir darboğaz olur mu?
Merhaba uygun fiyatlı bir hazır sistem buldum fakat aklıma takılan bir soru var. Acaba işlemcisiyle ekran kartı arasında bir darboğaz olur mu?
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.765 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 18 Şubat 2023 #2 Sorun olmaz.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 18 Şubat 2023 #3 Mantis sistemi alacaksınız sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mantis sistemi alacaksınız sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.201 Çözümler 86 18 Şubat 2023 #4 Bazı oyunlarda sıkıntı çıkarmaz.
İ İnFlyen Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #5 Natch00 dedi: Merhaba uygun fiyatlı bir hazır sistem buldum fakat aklıma takılan bir soru var. Acaba işlemcisiyle ekran kartı arasında bir darboğaz olur mu? Genişletmek için tıkla... Belki yapar bazı oyunlarda 13.nesilede rahat geçmek için 12100F sistem dizmenizi öneririm.
Natch00 dedi: Merhaba uygun fiyatlı bir hazır sistem buldum fakat aklıma takılan bir soru var. Acaba işlemcisiyle ekran kartı arasında bir darboğaz olur mu? Genişletmek için tıkla... Belki yapar bazı oyunlarda 13.nesilede rahat geçmek için 12100F sistem dizmenizi öneririm.
N Natch00 Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #6 Merdo34 dedi: Mantis sistemi alacaksınız sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet hocam ona bakıyorum. İnFlyen dedi: Belki yapar bazı oyunlarda 13.nesilede rahat geçmek için 12100F sistem dizmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam hazır sistem olunca başka sistemle 2K fark oynuyor o yüzden biraz zor oluyor.
Merdo34 dedi: Mantis sistemi alacaksınız sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet hocam ona bakıyorum. İnFlyen dedi: Belki yapar bazı oyunlarda 13.nesilede rahat geçmek için 12100F sistem dizmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam hazır sistem olunca başka sistemle 2K fark oynuyor o yüzden biraz zor oluyor.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 18 Şubat 2023 #7 İnFlyen dedi: Belki yapar bazı oyunlarda 13.nesilede rahat geçmek için 12100F sistem dizmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Paradan haber verin,arkadaşın bütçesi el vermese neden daha güncel sistem almasın.
İnFlyen dedi: Belki yapar bazı oyunlarda 13.nesilede rahat geçmek için 12100F sistem dizmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Paradan haber verin,arkadaşın bütçesi el vermese neden daha güncel sistem almasın.
İ İnFlyen Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #8 Merdo34 dedi: Paradan haber verin, arkadaşın bütçesi el vermese neden daha güncel sistem almasın. Genişletmek için tıkla... Bütçe belirtmemiş ve riske atmaması açısından dedim zaten 10.nesil işlemciler bayağı bir eski. Natch00 dedi: Evet hocam ona bakıyorum. Hocam hazır sistem olunca başka sistemle 2K fark oynuyor o yüzden biraz zor oluyor. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz ne kadar?
Merdo34 dedi: Paradan haber verin, arkadaşın bütçesi el vermese neden daha güncel sistem almasın. Genişletmek için tıkla... Bütçe belirtmemiş ve riske atmaması açısından dedim zaten 10.nesil işlemciler bayağı bir eski. Natch00 dedi: Evet hocam ona bakıyorum. Hocam hazır sistem olunca başka sistemle 2K fark oynuyor o yüzden biraz zor oluyor. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz ne kadar?
N Natch00 Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #9 İnFlyen dedi: Bütçe belirtmemiş ve riske atmaması açısından dedim zaten 10.nesil işlemciler bayağı bir eski. Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... 11k hocam
İnFlyen dedi: Bütçe belirtmemiş ve riske atmaması açısından dedim zaten 10.nesil işlemciler bayağı bir eski. Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... 11k hocam
Emre Gray Decapat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Sistem Özellikleri H510m H - GTX 1660 Super - İ3 10105F - 16GB RAM - 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #10 İnFlyen dedi: Bütçe belirtmemiş ve riske atmaması açısından dedim zaten 10.nesil işlemciler bayağı bir eski. Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı işlemci var. 10. Nesil bayağı eski dediniz içime bir tedirginlik düştü. Kaç yıl daha kullanabilirim tahminen? Oynayacağım oyunlar çok büyük sistem istemiyor ETS2, Rally 2.0 falan.
İnFlyen dedi: Bütçe belirtmemiş ve riske atmaması açısından dedim zaten 10.nesil işlemciler bayağı bir eski. Bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı işlemci var. 10. Nesil bayağı eski dediniz içime bir tedirginlik düştü. Kaç yıl daha kullanabilirim tahminen? Oynayacağım oyunlar çok büyük sistem istemiyor ETS2, Rally 2.0 falan.