i3-10105F sistem için ekran kartı önerisi

Bütçe
4000

Özgür Özgür

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller öncelikle. Kendime yeni bir F/P sistem toplamak istiyorum. Şu an kullandığım sistem i5-4590 750 Ti bir sistem ve yeni oyunları oynamak imkansız. Mecburen FPS rekabetçi oyunlarına yöneliyorum. Bu oyunlar da sıkmaya başladı artık hikayesel oyunlar oynamak istiyorum RDR2 gibi.

Ekonomik sebepler nedeniyle bilgisayar parçalarını yavaş yavaş sipariş etmeye karar verdim. i3-10105F işlemci elimde şu an. Gigabyte H510M anakart siparişini de verdim. Bu sistem için ekran kartı arıyorum. Ekran kartı fiyatları çok yüksek seviyede olduğu için mecburen 2.ele yönelmek durumundayım. Aklımda 2 model var. RTX 2060 ve RX 6600. sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Acaba?

Teşekkür ederim.

amacın sadece oyun ise rx 6600 var bende gaming genden i5 11400f rx 6600 sistem aldım bikaç güne gelicek 2060 bi tıkırından düşük kalıyor 6600 e

Ama bak dediğim gibi NVIDIA teknolojisi bu eğer Adobe kullanıcaksan geç RTX'e.

amacın sadece oyun ise rx 6600 var bende gaming genden i5 11400f rx 6600 sistem aldım bikaç güne gelicek 2060 bi tıkırından düşük kalıyor 6600 e

Ama bak dediğim gibi NVIDIA teknolojisi bu eğer Adobe kullanıcaksan geç RTX'e.

NVIDIA teknolojisi daha cazip geliyor bana. DLSS destekli olması ayrı bir güzel ama eski bir kart diyorlar genel olarak RTX 2060 için.

XT 6600 için ise genel olarak YouTube oyun testlerini incelediğimde iyi performans veriyor fakat AMD olmasından dolayı biraz önyargılıyım açıkçası.

Bir sorum daha olucaktı şimdi valorant,csgo gibi oyunlarda 144hz monitör ile oynuyorum ve 144hz akıcılığına alıştım. Peki hikayesel oyunlarda sabit 60 FPS almak beni rahatsız eder mi?

İkiside alınabilir kartlar,bütçenizi aşmayanı alabilirsiniz.
Ram aldınız mı?
Ram daha satın almadım fakat aklımda şu model var.

NVIDIA teknolojisi daha cazip geliyor bana. DLSS destekli olması ayrı bir güzel ama eski bir kart diyorlar genel olarak RTX 2060 için.

XT 6600 için ise genel olarak YouTube oyun testlerini incelediğimde iyi performans veriyor fakat AMD olmasından dolayı biraz önyargılıyım açıkçası.

Bir sorum daha olucaktı şimdi valorant,csgo gibi oyunlarda 144hz monitör ile oynuyorum ve 144hz akıcılığına alıştım. Peki hikayesel oyunlarda sabit 60 FPS almak beni rahatsız eder mi?

Ram daha satın almadım fakat aklımda şu model var.

deli gibi rahatsız eder hemde 144 ten 60 a

Bir sorum daha olacaktı şimdi Valorant, CS:GO gibi oyunlarda 144Hz monitör ile oynuyorum ve 144Hz akıcılığına alıştım. Peki hikayesel oyunlarda sabit 60 FPS almak beni rahatsız eder mi?

RAM daha satın almadım fakat aklımda şu model var.

Darboğaz olmasa 6600 çiğniyor 2060ı ama 10105F 2060 ile bile az darboğaz yapıyor, yerinizde olsam 2. el 1660 Super alırdım. Ayrıca hikayeli oyunlarsa neden 60 FPS alasınızki?

Darboğaz olmasa 6600 çiğniyor 2060ı ama 10105F 2060 ile bile az darboğaz yapıyor, yerinizde olsam 2. el 1660 Super alırdım. Ayrıca hikayeli oyunlarsa neden 60 FPS alasınızki?

Bir sorum daha olacaktı şimdi Valorant, CS:GO gibi oyunlarda 144Hz monitör ile oynuyorum ve 144Hz akıcılığına alıştım. Peki hikayesel oyunlarda sabit 60 FPS almak beni rahatsız eder mi?

RAM daha satın almadım fakat aklımda şu model var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoya bak öyle al beğenirsen yapıştır 6600'ü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı