i3 10105F sistem nasıl?

Hocam yapabilirseniz 500-600TL farkla 12100F+H610 alin. Arada cok buyuk fark var. Sisteminizin omrunu uzatir.

Hocam pek 600 TL farkla olmuyor gibi sanki işlemci 350 TL daha pahalı anakart 900 TL daha pahalı eğer ucuza varsa ben görmediysem. Neredeyse 1200 TL civarı fark. Cidden dediğiniz kadar fark eder mi?

Hocam pek 600 TL farkla olmuyor gibi sanki işlemci 350 TL daha pahalı anakart 900 TL daha pahalı eğer ucuza varsa ben görmediysem. Neredeyse 1200 TL civarı fark. Cidden dediğiniz kadar fark eder mi?

Fark 900tl imis. Kusura bakmayin yanlis hesap yapmisim

Olabilir aslında hocam SSD zaten pek gerekli değil ekran kartıda hala yeterli geliyor bana dediğiniz gibi çok fark olacaksa bu sistem daha mantıklı sanki.

PCIe 4.0 fark yaratır bir de o RAM fiyatına 3200 MHz alın derim Update yapınca kullanabilirsiniz.

Olabilir aslında hocam SSD zaten pek gerekli değil ekran kartıda hala yeterli geliyor bana dediğiniz gibi çok fark olacaksa bu sistem daha mantıklı sanki.

Ekran kartınız gayet yeterli ama SSD de önemli tabii bütçeniz elverdiği vakit SSD almanızı öneririm. 12. nesle geçince hem güncel kalmış olacaksınız hem de bilgisayarınız çok da performanslı olacak. 12100F 10400Fden daha iyi bir işlemci. Eğer 12. nesle geçerseniz RAM'leri 3200 veya 3600MHz almaya özen gösterin.

SSD öneriniz var mı acaba en uygun fiyatlı sadece Windows ve bir tanede oyunu kuracağım 240 yeter muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…