frodobagginss Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #11 Üzerinde gelen PSU yeterli olmaz mı FIFA ve volorant oynuyorum en fazla.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 20 Kasım 2022 #12 frodobagginss dedi: Üzerinde gelen PSU yeterli olmaz mı FIFA ve volorant oynuyorum en fazla. Genişletmek için tıkla... Yeterli olur da o PSU'ya güven olmaz.
frodobagginss dedi: Üzerinde gelen PSU yeterli olmaz mı FIFA ve volorant oynuyorum en fazla. Genişletmek için tıkla... Yeterli olur da o PSU'ya güven olmaz.
frodobagginss Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #13 izmirkartali dedi: RX 6500 XT için yüksek güç gerekmiyor. 400w (12v kanalından 300w ve üzeri) fazlasıyla yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Üzerinde gelen PSU yeterli olmaz mı FIFA ve volorant oynuyorum genelde izmirkartali dedi: Yeterli olur da o PSU'ya güven olmaz. Genişletmek için tıkla... bozulur mu yani?
izmirkartali dedi: RX 6500 XT için yüksek güç gerekmiyor. 400w (12v kanalından 300w ve üzeri) fazlasıyla yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Üzerinde gelen PSU yeterli olmaz mı FIFA ve volorant oynuyorum genelde izmirkartali dedi: Yeterli olur da o PSU'ya güven olmaz. Genişletmek için tıkla... bozulur mu yani?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 20 Kasım 2022 #14 frodobagginss dedi: Üzerinde gelen PSU yeterli olmaz mı FIFA ve volorant oynuyorum genelde bozulur mu yani? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Sadece güven vermiyor.
frodobagginss dedi: Üzerinde gelen PSU yeterli olmaz mı FIFA ve volorant oynuyorum genelde bozulur mu yani? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Sadece güven vermiyor.
frodobagginss Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #15 izmirkartali dedi: Bilemiyorum. Sadece güven vermiyor. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum umarım bir sorun çıkarmaz.
izmirkartali dedi: Bilemiyorum. Sadece güven vermiyor. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum umarım bir sorun çıkarmaz.