M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 6 Temmuz 2022 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com PSU daha iyi olabilirdi ancak F/P olarak başarılı denebilir. KING 13-MASK Son düzenleme: 6 Temmuz 2022
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com PSU daha iyi olabilirdi ancak F/P olarak başarılı denebilir. KING 13-MASK
mustafa_ugur_cyln Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 683 Çözümler 4 Yer Mersin 6 Temmuz 2022 #2 Bence fiyatlar daha da düşecek. Bence acele etmeyin bayramı ve bayramdan sonraki haftayı bekleyin.
A8 9600 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşlemci 6 Temmuz 2022 #3 mustafa_ugur_cyln dedi: Fiyatlar daha da düşecek. Bence acele etmeyin bayramı ve bayramdan sonraki haftayı bekleyin. Genişletmek için tıkla... Niye daha da düşecek hocam?
mustafa_ugur_cyln dedi: Fiyatlar daha da düşecek. Bence acele etmeyin bayramı ve bayramdan sonraki haftayı bekleyin. Genişletmek için tıkla... Niye daha da düşecek hocam?
mustafa_ugur_cyln Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 683 Çözümler 4 Yer Mersin 6 Temmuz 2022 #4 A8 9600 dedi: Niye daha da düşecek hocam? Genişletmek için tıkla... Gizli yerlerden bilgi geldi(!). Ben öyle tahmin ediyorum.
A8 9600 dedi: Niye daha da düşecek hocam? Genişletmek için tıkla... Gizli yerlerden bilgi geldi(!). Ben öyle tahmin ediyorum.
Hamleyn Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 506 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #5 mustafa_ugur_cyln dedi: Fiyatlar daha da düşecek. Bence acele etmeyin bayramı ve bayramdan sonraki haftayı bekleyin. Genişletmek için tıkla... Umarım öyle olur bende yeni sistem için merakla bayramdan sonrayı bekliyorum hayırlısı diyelim.
mustafa_ugur_cyln dedi: Fiyatlar daha da düşecek. Bence acele etmeyin bayramı ve bayramdan sonraki haftayı bekleyin. Genişletmek için tıkla... Umarım öyle olur bende yeni sistem için merakla bayramdan sonrayı bekliyorum hayırlısı diyelim.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 6 Temmuz 2022 #6 mustafa_ugur_cyln dedi: Fiyatlar daha da düşecek. Bence acele etmeyin bayramı ve bayramdan sonraki haftayı bekleyin. Genişletmek için tıkla... Dolar 17.30 olmuş ve fiyatlar düşecek yan yana gelemeyecek iki şey.
mustafa_ugur_cyln dedi: Fiyatlar daha da düşecek. Bence acele etmeyin bayramı ve bayramdan sonraki haftayı bekleyin. Genişletmek için tıkla... Dolar 17.30 olmuş ve fiyatlar düşecek yan yana gelemeyecek iki şey.
Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.766 Çözümler 4 6 Temmuz 2022 #7 Aynen dolar artarken sistemlerin fiyatları düşecek.
Hamleyn Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 506 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #8 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Dolar 17.30 olmuş ve fiyatlar düşecek yan yana gelemeyecek iki şey. Genişletmek için tıkla... Bende o yüzden merakla bekliyorum dedim.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Dolar 17.30 olmuş ve fiyatlar düşecek yan yana gelemeyecek iki şey. Genişletmek için tıkla... Bende o yüzden merakla bekliyorum dedim.
mustafa_ugur_cyln Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 683 Çözümler 4 Yer Mersin 6 Temmuz 2022 #9 Hayırlısı olsun. Delusion dedi: Aynen dolar artarken sistemlerin fiyatları düşecek. Genişletmek için tıkla... Hamleyn dedi: Bende o yüzden merakla bekliyorum dedim. Genişletmek için tıkla... Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Dolar 17.30 olmuş ve fiyatlar düşecek yan yana gelemeyecek iki şey. Genişletmek için tıkla...
Hayırlısı olsun. Delusion dedi: Aynen dolar artarken sistemlerin fiyatları düşecek. Genişletmek için tıkla... Hamleyn dedi: Bende o yüzden merakla bekliyorum dedim. Genişletmek için tıkla... Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Dolar 17.30 olmuş ve fiyatlar düşecek yan yana gelemeyecek iki şey. Genişletmek için tıkla...
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.481 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #10 Arkadaş, Bitcoin balonu patladıktan sonra piyasada çok fazla ekran kartı olacağından fiyatların düşeceğinden bahsetmiş. Fazla üzerine gitmeyin.
Arkadaş, Bitcoin balonu patladıktan sonra piyasada çok fazla ekran kartı olacağından fiyatların düşeceğinden bahsetmiş. Fazla üzerine gitmeyin.