hackintosh kuramama
Decapat
Daha fazla
Bursa var hepsiO da olur ama ilk macOS imajını yazdırmanız lazım, grafik ve trackpad ileride halledilir. Biraz uğraştırabilir sadece.
Burda hepsi var.Bursa var hepsi
abi ubuntuyu yazdım kurulum da basarılı dedı dıskler kayboldu ne denesem pc usb yı görmuyorbu konularda mac hariç uzmanım yaO da olur ama ilk macOS imajını yazdırmanız lazım, grafik ve trackpad ileride halledilir. Biraz uğraştırabilir sadece.
internet olsa bios ayarlarımı da atacamBursa var hepsi
Burda hepsi var.
abi ubuntuyu yazdım kurulum da basarılı dedı dıskler kayboldu ne denesem pc usb yı görmuyorbu konularda mac hariç uzmanım ya
ustam windows kurulu yarın sizden efıyı ısteyeceğim ve bios ayarları fotoğraflarını da atacağımHocam siz en iyisi başka bir bilgisayardan Windows ISO'su yazdırıp bütün diske Windows kurun. OTG kablonuz varsa telefondan Ventoy ile de yazdırabilirsiniz.
hocam beni yalnız bırakma yüzüp yüzüp kuyruğa geldikHocam siz en iyisi başka bir bilgisayardan Windows ISO'su yazdırıp bütün diske Windows kurun. OTG kablonuz varsa telefondan Ventoy ile de yazdırabilirsiniz.
macta disk normaldiHocam siz en iyisi başka bir bilgisayardan Windows ISO'su yazdırıp bütün diske Windows kurun. OTG kablonuz varsa telefondan Ventoy ile de yazdırabilirsiniz.
yapacağız efi hazırlayacaksın dımı hocam yarın ıcınustam windows kurulu yarın sizden efıyı ısteyeceğim ve bios ayarları fotoğraflarını da atacağım
hocam beni yalnız bırakma yüzüp yüzüp kuyruğa geldikinstall yerınre gelene kadar sizden habersiz iş yapmak yok
macta disk normaldi
bitti usb m hazır hocam bakın ne isterseniz yapacağım lütfen çok yazmam kısa öz bu efı ve disk izlencesine kadar son kez birlikte gidelimustam windows kurulu yarın sizden efıyı ısteyeceğim ve bios ayarları fotoğraflarını da atacağım
hocam beni yalnız bırakma yüzüp yüzüp kuyruğa geldikinstall yerınre gelene kadar sizden habersiz iş yapmak yok
macta disk normaldi
yapacağız efi hazırlayacaksın dımı hocam yarın ıcın
sizden baska yardım eden yokustam windows kurulu yarın sizden efıyı ısteyeceğim ve bios ayarları fotoğraflarını da atacağım
macta disk normaldi
yapacağız efi hazırlayacaksın dımı hocam yarın ıcın
bitti usb m hazır hocam bakın ne isterseniz yapacağım lütfen çok yazmam kısa öz bu efı ve disk izlencesine kadar son kez birlikte gidelim
şarj bitti yanımdaydı laptop hastahaneye giderken kapandıHocam aslında 1 dakika bile kalmadı yerine geldiyse yeni EFI'ye gerek yok. Eski attığım ile kurun. Yine Disk Yönetiminden bölüm ayırıp macOS kurulumunda o bölümü APFS olarak biçimlendirin ve kuruluma geçin. BIOS ayarlarını da buradaki konudan bakıp yapın.
O 1 dakika kaldı yerinde sizin gibi uzun süre bekleyenler olmuş, siz bekledikten sonra kendiniz mi kapattınız bilgisayarı? Kapatmadıysanız bu sefer bir süre daha bekleyin, belki 3 saat bile sürebilir.OpenCore: macOS Monterey 12.6.3 Intel & AMD Kurulum İmajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
anladım maci kurucam tekrar yatarken bırakırım bakalım sabah ne olacak 8 saatte birde ben dualboot istemiyorum gene güncelleme hatasına takılmamak ıcın vıdeo ızleyerek yapcamşarj bitti yanımdaydı laptop hastahaneye giderken kapandı
hocam bu efıtum hackıntoshlarda olur mu bana mesela big sur alsam veya catalinaşarj bitti yanımdaydı laptop hastahaneye giderken kapandı
anladım maci kurucam tekrar yatarken bırakırım bakalım sabah ne olacak 8 saatte birde ben dualboot istemiyorum gene güncelleme hatasına takılmamak ıcın vıdeo ızleyerek yapcam
tamamdır 8 saat beklıcem bılerek gece 11 de baslatacam ama sabahtan güncelleme hatasını geçecem tekrar ve yedek wındowsHocam aslında 1 dakika bile kalmadı yerine geldiyse yeni EFI'ye gerek yok. Eski attığım ile kurun. Yine Disk Yönetiminden bölüm ayırıp macOS kurulumunda o bölümü APFS olarak biçimlendirin ve kuruluma geçin. BIOS ayarlarını da buradaki konudan bakıp yapın.
O 1 dakika kaldı yerinde sizin gibi uzun süre bekleyenler olmuş, siz bekledikten sonra kendiniz mi kapattınız bilgisayarı? Kapatmadıysanız bu sefer bir süre daha bekleyin, belki 3 saat bile sürebilir.OpenCore: macOS Monterey 12.6.3 Intel & AMD Kurulum İmajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
çok teşekkürler bu 8 saat sonunda gene açılmazsa bana baska mac önerin lütfen dun bır vıdeo gordum grafık kartı olmadıgı ıcın kurulumu 45 dakıkada bıtırdı neyse bu arada ubuntu da 2 diske kurulmuş dual boota girince gördüm tek disk haline getiremiyorum windowsdan yazacağımÇoğu macOS sürümü ile çalışır bu EFI, çok eski sürümlerde çalışmayabilir. O zaman gece yüklemeyi başlatırsınız, bir de laptop pildeyken bu işlemi yapmayın, şarja takılı dursun.
tamamdırAPFS GUID olacak.
şunu da belietmek istiyorum dün seçeneklerde bende usb dahil guid yoktu apfs apfs+ vardı günlükte o yoktutamamdır