Oynayacağın oyunu kursun getirsin 10 dakika oynarsınız o zaman aşağı yukarı anlaşılır zaten oyna girmeden MSI Afterburner kur sende oradan sıcaklık vs değerlere bak büyük ihtimalle bakımı falan yapılmamıştır ısınabilir.
Hard disk mi var SSD mi var onu da öğren hard disk artık cekilecek çile değil, ben sonra takarım dersen bir tane alır takarsın ama bu cihazlara çok masraf yapmanı önermem.
15 bine 0 temiz 3-6 ay 0 vadeyle taksitle alabileceğin laptoplar var Valorant'yu da çok rahat açan ekran kartsız bir şeyler alırsın en azından sıfır olur, bataryası daha iyi olur. Ben 2. eli pek sevmiyorum bana sahiplik hissi vermiyor.
Cihaz 13bin TL neredeyse tüm bankalarda 6 taksit 0 faiz imkanı var ayda 2.300 TL'ye denk geliyor.
Bu cihazın özellikleri benzeri Lenovo IdeaPad olanı vardı o şu an 16 bin olduğu için bunu attım mesela yazın 3 ay CS2 oynadım Valorant'yu da çok rahat açıyor. Isınması da en fazla 60 derece oluyordu. Pil süresi de 6-7 saat gidiyordu ancak bu Acer Aspire'de nasıl olur bilmiyorum bunun pil kapasitesi daha büyükmüş.